Zobrazit přihlášovací formulář

Girl online - Zoe Sugg

Administrace

Girl online - Zoe Sugg

30 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Kniha Girl online - Zoe Sugg, 358 stran. Popis: Penny má tajemství. Pod přezdívkou Girl Online si začne psát blog o svém každodenním životě – o klucích a kamarádkách, o trablech ve škole i doma, ale také o záchvatech paniky a úzkosti, kterými v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Girl online - Zoe Sugg

30 Kč
Koupit
Kniha Girl online - Zoe Sugg, 358 stran.

Popis: Penny má tajemství. Pod přezdívkou Girl Online si začne psát blog o svém každodenním životě – o klucích a kamarádkách, o trablech ve škole i doma, ale také o záchvatech paniky a úzkosti, kterými v poslední době trpí.
Když ji na školním představení potká ten ,,největší trapas", který díky internetu uvidí ,,celý svět", a situace začne být na všech frontách na pováženou, rodiče ji vezmou na pár dnů do New Yorku. A tam Penny potká Noaha: úžasného charismatického muzikanta, kterému se prostě nedá odolat. A vůbec poprvé v životě se doopravdy zamiluje. A jak jinak (je přece blogerka!), o své pocity se upřímně podělí se všemi čtenářkami svého anonymního blogu.
Jenomže Noah má taky svoje tajemství. A kvůli němu její anonymita na webu jednoho dne praskne jako mýdlová bublina – a v ohrožení se neocitne jenom ona, ale i její vztahy k nejbližším přátelům.
  • 17. 6. 2024, 9:15

  • Zobrazení

    56

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

House svetr červený velikost XS
Mikina Pepco
152
Pepco

Mikina Pepco

Vzorované legíny
Vínový svetr kardigan 146/152
Dámské džíny DenimCo.
Třpytivý svetřík na knoflíčky
Crop mikča
134
Pepco

Crop mikča

Zapomenutá
Oranžový svetrový kardigan
Tričko měnící obrázek
Esmara halenka
Dva tajemství neudrží

Kategorie