Zobrazit přihlášovací formulář

2x sportovní triko / tričko Nike Dri-Fit + Adidas

Administrace

2x sportovní triko / tričko Nike Dri-Fit + Adidas

349 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Červené triko NIKE jako nové, 100% stav, lehký a příjemný funkční materiál / 100% polyester s technologií Dri-Fit, uvedená velikost 152/158 (12/13 let), délka 65cm, průramky 45cm, cena samostatně 189Kč, vínové triko ADIDAS top stav, příjemný funkční…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2x sportovní triko / tričko Nike Dri-Fit + Adidas

349 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Červené triko NIKE jako nové, 100% stav, lehký a příjemný funkční materiál / 100% polyester s technologií Dri-Fit, uvedená velikost 152/158 (12/13 let), délka 65cm, průramky 45cm, cena samostatně 189Kč, vínové triko ADIDAS top stav, příjemný funkční materiál / 100% polyester s technologií ClimaCool, uvedená velikost 164, v reálu odpovídá 152/158, délka 61cm, průramky 46cm, cena samostatně 189Kč , případně obojí dohromady 349Kč ( + poštovné)..
Systém Nike Dri-Fit využijí snad všichni sportovci, speciální materiály Dri-Fit zajišťují rychlý odvod potu z Vaší pokožky a stejně tak i z Vašeho oděvu. I při fyzicky náročném výkonu budete v suchu a můžete si užívat radosti z pohybu. U materiálů Dri-Fit je také zajištěna dostatečná prodyšnost. Tělo sportovce i jeho oděvy jsou suché dříve než jak je tomu u klasického oblečení. Systém Dri-Fit poskytuje oblečení nejen výborný odvod vlhkosti zároveň přidává na pružnosti a stálosti oděvů.
Systém ClimaCool má za cíl regulovat tělesnou teplotu sportovce i běžného uživatele lépe než kterýkoli jiný konkurenční materiál. Systém ClimaCool funguje na základě kombinace větracích kanálků, trojrozměrných látek umožňujících cirkulaci vzduchu přímo u pokožky a materiálů, které regulují vlhkost a teplotu. Za pomocí kombinace těchto materiálů dochází k dokonalému odvodu potu a horka od Vaší pokožky. Výhodou oproti materiálu CLIMALITE, který zajišťuje pouze odvod vlhkosti, je dodatečná ventilace zajištěna cirkulací vzduchu mezi oblečením a pokožkou. Vaše tělo bude zchlazené i za horkého počasí. Budete se cítit svěže za každého počasí a můžete se plně soustředit na sport a každý Váš pohyb.
  • 26. 8. 2024, 11:32

  • Zobrazení

    411

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Dívčí plavky / plavkové kalhotky ADIDAS INFINITEX
Krásné dívčí plavky / tankini NEXT

Kategorie