Zobrazit přihlášovací formulář

Krásná růžová tylová sukýnka FBsister - L - no.vá

Administrace

Krásná růžová tylová sukýnka FBsister - L - no.vá

230 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Prodám tuto romantickou růžovou krásnou sukýnku z jemného dvouvrstvého tylu s podšívkou. Vrchní vrstva je plizovaná. Koupena pro konkrétní příležitost, ale nakonec jsem se na tuto krátkou necítila a zvolila delší. Je v pase do pružné gumy, přizpůsobí se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krásná růžová tylová sukýnka FBsister - L - no.vá

230 Kč
Koupit
Prodám tuto romantickou růžovou krásnou sukýnku z jemného dvouvrstvého tylu s podšívkou. Vrchní vrstva je plizovaná. Koupena pro konkrétní příležitost, ale nakonec jsem se na tuto krátkou necítila a zvolila delší. Je v pase do pružné gumy, přizpůsobí se hezky postavě. Krásná sladká světle sytě a výrazně růžová barvička, ne tolik malinová jako na fotkách, spíš světlejší, nepodařilo se mi přesně zachytit.
Vel. L ale vhodná i pro M, míry vidíte na fotkách, v pase se z těch 37 cm napne krásně na 47 cm, takže by ji v pohodě oblékla i XL, ale podle mě bude lépe vypadat na štíhlejší postavě.
Stav - nová, nevyužitá, jen mi tu už dlouhou dobu leží ve skříni a čeká na svou šanci, ale s přibranými kily se na ní už prostě necítím, tak posílám dál.
Pošt. a balné - 80,- kč - pošlu přes zásilkovnu na vámi vybranou pobočku, ale šlo by poslat i poštou jako doporuč. psaní (cca 70,- kč).
  • 5. 5. 2024, 9:01

  • Zobrazení

    94

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Krásné šatinky DSGL - S/M - super stav!
LUXUSNÍ DESIGUAL ŠATY - M - TOP STAV
LUXUSNÍ ŠATY DESIGUAL - M - TOP STAV !!!
LUXUSNÍ SLAVNOSTNÍ ŠATY - L - N.O.V.É. :-)

Kategorie