Zobrazit přihlášovací formulář

(26) LEGO DUPLO ŽELEZNICE - KOLEJE

Administrace

(26) LEGO DUPLO ŽELEZNICE - KOLEJE

450 Kč 550 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
POŠTOVNÉ - BALÍKOVNA (65 KČ) POKUD JSOU CENY UVEDENÉ NA FOTOGRAFII A V INZERÁTU ROZDÍLNÉ, PLATÍ CENA UVEDENÁ V INZERÁTU (TA NIŽŠÍ). Prodám zánovní kostky a příslušenství ze stavebnice LEGO DUPLO (originál). Kostičky a jednotlivé součástky byly…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 11. 2022
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

(26) LEGO DUPLO ŽELEZNICE - KOLEJE

450 Kč
  • Popis zboží
POŠTOVNÉ - BALÍKOVNA (65 KČ)

POKUD JSOU CENY UVEDENÉ NA FOTOGRAFII A V INZERÁTU ROZDÍLNÉ, PLATÍ CENA UVEDENÁ V INZERÁTU (TA NIŽŠÍ).

Prodám zánovní kostky a příslušenství ze stavebnice LEGO DUPLO (originál). Kostičky a jednotlivé součástky byly používány, avšak výhradně šetrným způsobem. Bezprostředně před vystavením byly všechny kostičky a součástky omyty a vyčištěny -> ideální jako narozeninový nebo vánoční dárek.

Při zakoupení této sady obdržíte konkrétní kostičky/stavebnici/součástky, které jsou na fotografii vyobrazeny! Žádné ilustrační fotografie!

V případě Vašeho zájmu o tuto konkrétní sadu LEGO DUPLO mě, prosím, kontaktujte přes e-mail (formulář níže). Uveďte, prosím, i číslo sady (01-40).

Budu rád, zhlédnete-li i mé ostatní inzeráty, které budu postupně přidávat (LEGO DUPLO kostky, stavebnice, kolejnice k železnici, elektrické vláčky a vagónky atp.)

Cena uvedena na fotografii u čísla sady (nutno připočíst poštovné a balné dle tarifu České pošty, popřípadě si říci o osobní odběr zdarma - Brno). Odeslání proběhne po platbě předem na bankovní účet (po odeslání na vyžádání zašlu potvrzení o odeslání Českou poštou přes e-mail).

V případě posílání zboží NELZE volit jiného dopravce než Českou poštu!

Sady prodávám tak, jak stojí a leží, a jak jsou poskládány do jednotlivých celků (sad) - nelze složení sady na přání měnit!

Kostičky jsou ve skvělém (dárkovém) stavu, ale mohou nést nepatrné estetické vady, které ale NIKDY nemají sebemenší vliv na jejich funkci (ani omylem nejsou prasklé nebo tak něco) - vše viz fotografie.

V případě dotazu mě, prosím, kontaktujte přes formulář níže.
  • 25. 12. 2022, 12:09

  • Zobrazení

    65

  • Oblíbené

    0

Kategorie