Zobrazit přihlášovací formulář

Vážení návštěvníci,
reagovat na příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé. Vyplňte krátký registrační formulář a staňte se naším členem.
Jste-li již u nás zaregistrovaní, přihlašte se prosím.

Těšíme se na vás.

Sérum Dragon Curatio

Administrace

Sérum Dragon Curatio

260 Kč 339 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Od francouzské spol. Lambre INTENZIVNÍ HYDRATACE Sérum s lehkou konzistencí se rychle vstřebává do pokožky a přináší příjemný pocit. Pokud jej budete používat, pokožka bude dokonale regenerována, po dlouhou dobu bude hluboce hydratovaná a sametově měkká…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sérum Dragon Curatio

260 Kč
  • Popis zboží
Od francouzské spol. Lambre
INTENZIVNÍ HYDRATACE
Sérum s lehkou konzistencí se rychle vstřebává do pokožky a přináší příjemný pocit. Pokud jej budete používat, pokožka bude dokonale regenerována, po dlouhou dobu bude hluboce hydratovaná a sametově měkká. Sérum eliminuje příznaky únavy a stresu, projasňuje pleť a dodává jí zdravý vzhled.

RICH FORMULA

Extrakt pryskyřice ze stromu nazývaného dračí krev, je exotická, přírodní, aktivní látka s vynikajícími hydratačními a regeneračními vlastnostmi. Pro maximalizaci hydratace je přípravek obohacen o „královskou“ látku AKOACTIVE QUEEN, která je extrahována z květů růže Tudorů.

Sérum také obsahuje kyselinu hyaluronovou s nízkou molekulovou hmotností a HyalurosmoothTM, polysacharid s vysokou molekulovou hmotností získaný ze semen indické rostliny Cassia angustifolia (rostlinný analog kyseliny hyaluronové). Tyto dvě látky pronikají hluboko do zrohovatělé vrstvy epidermis, což zajišťuje dlouhodobou hydrataci.
VÝSLEDKY:
• hluboká hydratace po dlouhou dobu;
• ochrana proti dehydrataci;
• okamžitý pocit pohodlí;
• pleť je pružná a pevná;
• snížení povrchových vrásek.
Dračí krev je především vynikající hydratační látka, který podporuje přirozenou regeneraci vody v pokožce. Stimuluje syntézu genu AQP3, který funguje jako vodní kanál, což usnadňuje transport vody v buňkách.

DRAČÍ KREV – Croton Lechleri, strom, který roste v Peru v horním toku Amazonky, v Ekvádoru a v Kolumbii.
SIGNAL-10 Kyselina hyaluronová
EXTRAKT Z RŮŽE TUDORŮ

Společnost Akott inspirovaná květinovým heraldickým znakem Anglie vytvořila královskou aktivní složku na základě nejznámějšího květu Anglie, růže Tudorů. Ta je považována za symbol lásky a krásy po celém světě. Ženy používající kosmetiku s touto složkou se tak budou cítit jako skutečné královny!

AKOACTIVE QUE
  • Značka

    Lambre

  • Rozměry

    15 ml

  • 7. 8. 2023, 18:16

  • Zobrazení

    205

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Krásné svatební šaty

Kategorie