Zobrazit přihlášovací formulář

Prodám DVD pro děti Ahoj Semaforku!

Administrace

Prodám DVD pro děti Ahoj Semaforku!

40 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Prodám DVD pro děti Ahoj Semaforku! Max 1-2 přehrané originál jsme už na jsme velcí.Cena k prodeji 40,-kč+pošta nebo zásilkovna. Jak naučit děti, jak se mají chovat na silnici? Zkuste to pohádkou. Kamarád Semaforek vysvětlí dětem, jak správně přecházet…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Prodám DVD pro děti Ahoj Semaforku!

40 Kč
Koupit
Prodám DVD pro děti Ahoj Semaforku! Max 1-2 přehrané originál jsme už na jsme velcí.Cena k prodeji 40,-kč+pošta nebo zásilkovna.
Jak naučit děti, jak se mají chovat na silnici? Zkuste to pohádkou. Kamarád Semaforek vysvětlí dětem, jak správně přecházet ulici, proč v autě používat bezpečnostní pásy, jak vystupovat z autobusu či auta, k čemu jsou dopravní značky. Vítejte v naší škole bezpečnosti silničního provozu v lekcích:

Semafory pro chodce - Bezpečnostní pásy - Vystupování z auta - Dopravní policie - Vystupování z autobusu - Jízda na motocyklu - Domácí mazlíčci v autě - Jak požádat policistu o pomoc - Dopravní značky - Jízda autobusem - Pozor! Práce na silnici - Chůze po ulici - Jak pomáhat na ulici - Nevyhazujte odpadky z auta! - Neotvírejte dveře za jízdy! - Když přijíždí vlak - Dětská autosedačka - Nehrajte si na ulici – Sanitka - Za deště - Náš kamarád Semaforek - Jízda na bruslích - Chůze po silnici - Nevyklánějte se z okénka! - Jízda na kole – Zapamatujte si.
  • 12. 2. 2024, 16:12

  • Zobrazení

    148

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Prodám chlapecké/pánské Jeansy v.31 176/182
Prodám nove pánské jeansy Crazy Pepper v.W31/L32
Prodám novou knihu Deník malého poseroutky..
Výprodej!! Prodám nové dáms.šaty Zn.George v.38
Prodám nove dámské/dívčí kratasy v.36

Kategorie