Zobrazit přihlášovací formulář

Pánská funkční bunda Adidas Windstopper Formotion

Administrace

Pánská funkční bunda Adidas Windstopper Formotion

549 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Perfektní stav, krásná, příjemný funkční materiál / 100% polyester, jakoby lehký softshell bez podšívky, 3 kapsy na zip, uvedená velikost M, délka předního dílu 69cm, zadní díl 72cm, průramky 56cm, rukávy od krku 79cm, barva khaki, perfektní.. Membrána…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pánská funkční bunda Adidas Windstopper Formotion

549 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Perfektní stav, krásná, příjemný funkční materiál / 100% polyester, jakoby lehký softshell bez podšívky, 3 kapsy na zip, uvedená velikost M, délka předního dílu 69cm, zadní díl 72cm, průramky 56cm, rukávy od krku 79cm, barva khaki, perfektní..
Membrána WINDSTOPPER® je materiál odolný proti větru. Vyhovuje nejvyšším nárokům na větruvzdornost a zároveň prodyšnost. Zajišťuje maximální pohodlí v chladném a větrném počasí. Udržuje teplo dvakrát lépe, než klasický fleece a rychle odvádí tělesnou vlhkost. V chladu a větru je uvnitř oděvů s membránou WINDSTOPPER® komfortní teplo.
Princip membrány WINDSTOPPER® spočívá v tom, že studený vítr je naprosto blokován a tělo je udržováno v teple bez nutnosti oblékání dalších vrstev oblečení. Díky mikroporézní struktuře membrány mohou tělesné výpary volně procházet oblečením ven, takže se nesráží na vnitřní straně oděvu ve vodu. Membrána WINDSTOPPER® připomíná živý plot. Tělesná vlhkost skrze ni proniká, ale před větrem poskytuje absolutní ochranu.
Oblečení s membránou WINDSTOPPER® je velmi univerzální a poskytuje pohodlí při široké škále aktivit v nejrůznějších podmínkách. Je ideální pro každý aktivní pobyt v přírodě, kde je nezbytné chránit se před větrem a prochladnutím.
WINDSTOPPER® Softshell
Vodoodpudivá, extrémně prodyšná a před větrem chránící membrána WINDSTOPPER® je nalaminována mezi oděruodolnou, trvale vodoodpudivou vnější vrstvu a vnitřní vrstvu – jemný fleece.
- extrémně až velmi prodyšný (RET 5–7)
Výrobky z materiálu WINDSTOPPER® Soft Shell spojují komfort příjemné střední vrstvy se spolehlivou ochranou proti chladnému větru, mírnému dešti a sněžení. Nabízí maximální pohodlí a volnost pohybu pro všestranné využití za nejrůznějšího počasí.
Technologie Formotion podporuje přirozený pohyb a zvyšuje pohodlí p
  • 22. 6. 2024, 16:30

  • Zobrazení

    875

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Luxusní pánské funkční triko / tričko UNDER ARMOUR

Kategorie