Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO DOTs 41904 ZVÍŘECÍ STOJÁNKY NA FOTKY

Administrace

LEGO DOTs 41904 ZVÍŘECÍ STOJÁNKY NA FOTKY

399 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
V této sadě najdete 3 malé krabičky s víčky a držáky na fotky, a navíc spoustu pestrobarevných destiček na zdobení, ze kterých můžete vytvořit obličej kočky, pejska, lamy nebo jakéhokoliv jiného zvířete, které dítě napadne. Tato sada dětem umožní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 3. 2011
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO DOTs 41904 ZVÍŘECÍ STOJÁNKY NA FOTKY

399 Kč
Koupit
Veškeré zboží je IHNED SKLADEM a odesílám ho max. následující pracovní den. Způsob doručení prosím volte při objednávání. V e-shopu mimimarket.cz najdete dalších cca 40 tisíc hraček, puzzlí, potřeb pro děti a ložního textilu.
V této sadě najdete 3 malé krabičky s víčky a držáky na fotky, a navíc spoustu pestrobarevných destiček na zdobení, ze kterých můžete vytvořit obličej kočky, pejska, lamy nebo jakéhokoliv jiného zvířete, které dítě napadne.

Tato sada dětem umožní ozdobit si stojánky podle sebe, a naplno tak projevit svou kreativitu. Malí kreativci své výtvory hrdě vystaví v pokoji a pak do nich připevní oblíbené fotky nebo schovají tajné poklady.

Stojánky na fotky 41904 nabízí 3 zvířecí krabičky s víčky a držáky na fotky.
Děti při zdobení vyjádří svůj osobitý styl, ať už se nechají inspirovat obrázky kočky, pejska či lamy na balení, nebo vymyslí své vlastní originální návrhy.
S barevnými destičkami je radost tvořit! Děti mohou použít také destičky ze sady LEGO® DOTS™ doplňky – 1. série 41908, která jim poskytne nové ozdoby a ještě více možností, jak upravit krabičky, aby ladily s jejich pokojem.
Fanoušci umění a rukodělného tvoření si tuto sadu jednoduše zamilují. Upravitelné kostky a pestrobarevné destičky na zdobení nadchnou každé dítě. Hodí se skvěle jako vánoční, narozeninový nebo jakýkoli jiný dárek pro kluky a holky ve věku od 6 let.
Kompaktní a praktická sada. Každá krabička měří přes 4 cm krychlové, a je tak ideální pro všechny kreativce, kteří rádi vyzkouší různé návrhy a ozdoby a pak si vystaví svou oblíbenou verzi.
Otevřete balení a vychutnejte si dlouhé hodiny zábavy. Děti mohou kostky postavit podle srozumitelného návodu, kde najdou i inspiraci pro zdobení a tvoření zvířecích obličejů. Úklid malí kreativci zvládnou také raz dva díky praktickému úložnému boxu.
  • 11. 7. 2024, 16:34

  • Zobrazení

    201

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO Duplo 10875 NÁKLADNÍ VLAK
LEGO Hidden Side 70421 EL FUEGŮV NÁKLAĎÁK
LEGO Vidiyo 43107 HIPHOP ROBOT BeatBox
LEGO DOTs 41909 Náramky 2ks MOŘSKÉ PANNY
LEGO Vidiyo 43102 CANDY MERMAID BeatBox
LEGO Duplo 10874 PARNÍ VLÁČEK
LEGO Friends 41401 Herní boxík: STEPHANIE
LEGO DOTs 41902 Náramek TŘPYT JEDNOROŽCE
LEGO Duplo 10968 NÁVŠTĚVA DOKTORA
LEGO Vidiyo 43105 Party Llama BeatBox

Kategorie