Zobrazit přihlášovací formulář

*KRÁSNÉ LUXUS ZLATORŮŽOVÉ STYLOVÉ BOTY ESPADRILKY*

Administrace

*KRÁSNÉ LUXUS ZLATORŮŽOVÉ STYLOVÉ BOTY ESPADRILKY*

129 Kč 800 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 65 Kč
Krásné kvalitní značkové dámské / dívčí boty espadrilky v moderním provedení jako tenisky, sportovně-elegantní styl, zlato-starorůžová třpytivá barvička, jakoby měděná s patinou, podél celé botky 3cm vysoké proplétané provázkové lemování, zavazování na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 8. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

*KRÁSNÉ LUXUS ZLATORŮŽOVÉ STYLOVÉ BOTY ESPADRILKY*

129 Kč
Koupit
Krásné kvalitní značkové dámské / dívčí boty espadrilky v moderním provedení jako tenisky, sportovně-elegantní styl, zlato-starorůžová třpytivá barvička, jakoby měděná s patinou, podél celé botky 3cm vysoké proplétané provázkové lemování, zavazování na tkaničky s lesklou nitkou, na jazyku našitá ozdobná cedulka, velice příjemná měkká vnitřní stélka z paměťové pěny (krásně se přizpůsobí chodidlu), materiál měkká kůže či koženka v kombinaci s textilem, pevná bílá gumová vroubkovaná podrážka, při pohledu z boku tvoří efektní obloučky. TOP STAV, PC přes 800 Kč, botky jsem vyhrála v aukci, mnou pouze vyzkoušené a nenošené (jsou mi bohužel úzké), vhodné pro štíhlejší chodidlo, předchozí majitelkou popsané jako minimálně nošené a bez vad, což odpovídá, uvnitř i zvenku jsou botky jako nové, pouze podrážky jsou běžně zašpiněné, uvedená vel. 36 odpovídá. Luxusní stylová obuv pro slečny i maminky, v reálu krásné, barvička sytější, DOPORUČUJI! :o)
  • Značka

    BETLER

  • Velikost

    36

  • Rozměry

    délka podrážky 24cm / délka vnitřní stélky max. 23cm (měřeno krejčovským metrem, může být drobná odchylka, určitě vhodné pro štíhlejší chodidlo s délkou pod 23cm)

  • 22. 3. 2024, 8:17

  • Zobrazení

    130

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

*KRÁSNÁ NEON MIKINA + SVĚTLE RŮŽOVÁ PROŠÍVANÁ BUNDA*
*3PACK NÁDHERNÉ LUXUSNÍ BAVLNĚNÉ PUNČOCHÁČKY*

Kategorie