Zobrazit přihlášovací formulář

Funkční kompresní triko / tričko Adidas ClimaCool

Administrace

Funkční kompresní triko / tričko Adidas ClimaCool

249 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Krásné funkční thermo triko Adidas ClimaCool Techfit , 70% polyester + 19% polyamid + 7% elastan, uvedená velikost S , délka 59cm, průramky v klidu 35cm, super elastické, pružné, hodně se natáhne, super stav, barva červená.. Systém ClimaCool má za cíl…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Funkční kompresní triko / tričko Adidas ClimaCool

249 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Krásné funkční thermo triko Adidas ClimaCool Techfit , 70% polyester + 19% polyamid + 7% elastan, uvedená velikost S , délka 59cm, průramky v klidu 35cm, super elastické, pružné, hodně se natáhne, super stav, barva červená..
Systém ClimaCool má za cíl regulovat tělesnou teplotu sportovce i běžného uživatele lépe než kterýkoli jiný konkurenční materiál. Systém ClimaCool funguje na základě kombinace větracích kanálků, trojrozměrných látek umožňujících cirkulaci vzduchu přímo u pokožky a materiálů, které regulují vlhkost a teplotu. Za pomocí kombinace těchto materiálů dochází k dokonalému odvodu potu a horka od Vaší pokožky. Výhodou oproti materiálu CLIMALITE, který zajišťuje pouze odvod vhkosti, je dodatečná ventilace zajištěna cirkulací vzduchu mezi oblečením a pokožkou. Vaše tělo bude zchlazené i za horkého počasí. Budete se cítit svěže za každého počasí a můžete se plně soustředit na sport a každý Váš pohyb..
Kolekce Adidas TECHFIT je vyrobena z kompresního materiálu, který pomáhá zlepšovat sportovní výkon.
Oblečení TECHFIT těsně přiléhá k tělu, zároveň jsou v něm zakomponovány speciální klimatické vložky, které po celou dobu nošení spolehlivě odvádí vlhkost z těla, to je tak stále v suchu a nedochází k přehřátí organismu.
  • 23. 6. 2024, 12:17

  • Zobrazení

    545

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Luxusní dívčí khaki šaty na ramínka Rare London
Sportovní dívčí triko / tričko ADIDAS CLIMACOOL
Khaki chlapecké bavlněné triko / tričko Benetton

Kategorie