Zobrazit přihlášovací formulář

Dřevěný magnetický notebook

Administrace

Dřevěný magnetický notebook

442 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Pište na klávesnici stejně jako dospělí! S tímto dřevěným notebookem můžou mladí počítačoví nadšenci získat první zkušenosti s IT. Dílky s písmenky, čísly a znaky mohou děti jednoduše přesouvat a vytvářet tak slova nebo řešit matematické problémy a to na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 3. 2011
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dřevěný magnetický notebook

442 Kč
Koupit
Veškeré zboží je IHNED SKLADEM a odesílám ho max. následující pracovní den (pošta a GLS). V e-shopu mimimarket.cz najdete dalších cca 40 tisíc hraček, puzzlí, potřeb pro děti a ložního textilu.
Pište na klávesnici stejně jako dospělí! S tímto dřevěným notebookem můžou mladí počítačoví nadšenci získat první zkušenosti s IT. Dílky s písmenky, čísly a znaky mohou děti jednoduše přesouvat a vytvářet tak slova nebo řešit matematické problémy a to na magnetické destičce – displeji notebooku. Křídou pak děti mohou kreslit obrázky nebo psát slova, které jednoduše smyjí houbičkou. V balení je také dřevěný smartfon. Notebook lze jednoduše přemísťovat a přepravovat díky jeho kompaktní velikosti. Balení obsahuje 83 dílů.

Rozměry: 30x22x1,5 cm
Rozměry magnetky: 2x2x0,5 cm
Věk: 6+
Materiál: dřevo, magnet
Obsahuje: 83 dílů

Hlavní vlastnosti:
* kompakt velikost magnetické kreslící tabule v designu notebooku
* obsahuje 78 magnetů, 1 houbu, 1 mobilní telefon, 2 křídy, 1 dřevěný notebook

Německá firma Legler zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných hraček od roku 1996. Všechny dřevěné hračky značky Small Foot mají označení CE a jsou vyráběny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně vyvinuty pro dřevěné hračky a jsou odolné i proti slinám dětí. Dřevo, které se používá pro tyto hračky, většinou pochází z lesnických společností zapojených do zalesňování. To nabízí všem zákazníkům možnost přispět k zachování přirozeně rostoucích lesů. Dřevěné hračky Small Foot jsou zářivě barevné produkty, které jsou vyrobeny převážně z přírodních surovin – dřeva. Dětem dělají radost od útlého věku, rozvíjí jejich hmatové a smyslové dovednosti. Cílem značky Small Foot je podporovat duševní a fyzický vývoj dětí.
  • 17. 7. 2024, 23:11

  • Zobrazení

    369

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Tkalcovský rám Mira
Nové
Small Foot

Tkalcovský rám Mira

Přesýpací hodiny -5 MINUT- Modré
Jojo Tyrkysové TUČŇÁK
Duhový škrabací obrázek SOVA
Domácí mýdlárna Midi
Dřevěná provlékačka DOMÁCÍ ZVÍŘATA
Vyškrabávací sada DINOSAUŘI - MAGNETICKÉ
Vyškrabávací sada A4 MĚDĚNÝ LEOPARD
Zatloukačka s LED osvětlením DINOSAURUS
Sada velkých barevných kříd 36 kusů
Bino Magnetická tabule oboustranná

Kategorie