Zobrazit přihlášovací formulář

POP IT Praskající bubliny, silikon, KRUH ŠEDÝ

Administrace

POP IT Praskající bubliny, silikon, KRUH ŠEDÝ

69 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Pop It - Praskající bubliny silikon antistresová spol. hra, kruh, šedý Barva: šedá Rozměr: 12,5 x 12,5 cm Věk: +3 Rád praskáš bublinkové fólie? Hračka POP IT v duhových barvách je tu pro tebe a zaručeně tě pobaví. Můžeš hrát ve dvou lidech a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 3. 2011
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

POP IT Praskající bubliny, silikon, KRUH ŠEDÝ

69 Kč
Koupit
Veškeré zboží je IHNED SKLADEM a odesílám ho max. následující pracovní den. Způsob doručení prosím volte při objednávání. V e-shopu mimimarket.cz najdete dalších cca 40 tisíc hraček, puzzlí, potřeb pro děti a ložního textilu.
Pop It - Praskající bubliny silikon antistresová spol. hra, kruh, šedý

Barva: šedá
Rozměr: 12,5 x 12,5 cm
Věk: +3

Rád praskáš bublinkové fólie? Hračka POP IT v duhových barvách je tu pro tebe a zaručeně tě pobaví. Můžeš hrát ve dvou lidech a poslední, kdo praskne, prohrává. Ideální hračka, která tě zbaví stresu. Vhodná i pro autisty.

Varianta č. 1 - Vylosujte si, kdo začne hrát jako první (např. si střihněte). Začínající hráč si vybere jednu řadu a zatlačí libovolný počet bublin vedle sebe ve vybrané řadě. Druhý hráč si také vybere jednu řadu, kde zatím nejsou zatlačené žádné bubliny a rovněž zatlačí libovolný počet bublin vedle sebe ve vybrané řadě. Poté již mohou hráči stlačit libovolný počet bublin v jakékoli jedné řadě. Ale vždy pouze bubliny vedle sebe. Hráči se ve hře střídají, dokud nebude jeden hráč nucen zatlačit poslední bublinu. Tento hráč prohrál. Obraťte hru na druhou stranu a pokračujte ve hře. Hráč, který třikrát vyhraje je absolutním vítězem.

Varianta č. 2 - Princip hry je stejný. V této variantě hry ale můžete mačkat pouze jednu bublinu nebo dvojici či trojici bublin vedle sebe v jedné řadě.
  • 18. 3. 2022, 10:28

  • Zobrazení

    85

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Antistresové mačkací prasátko NeeDoh Zelená
Antistresový mačkací míček Needoh Oranžová
Antistresový ve tmě svítící míček NeeDoh
Antistresové natahovací nudle
Antistresové Mačkací srdce Krystalová růžová
Antistresový NeeDoh Mac N Squeeze 4 ks
Antistresový mačkací míček Needoh Růžová
Antistresový barvu měnící míček Needoh Žlutá
Antistresové natahovací vlasové nudle
Antistresový míček SNĚHOVÁ KŘUPAVÁ KOULE

Kategorie