Zobrazit přihlášovací formulář

Balíček proti vypadávání vlasů

Administrace

Balíček proti vypadávání vlasů

928 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Šampon a balzám Bylinná směs s ostropestřcem mariánským Bylinná směs Tibetský sběr Byliny, které jsou součástí bylinného čaje, mají příznivý účinek na lidský organismus. Přispívají k normálnímu trávení, normální funkci dýchacího ústroji, podporují…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Balíček proti vypadávání vlasů

928 Kč
  • Popis zboží
Šampon a balzám
Bylinná směs s ostropestřcem mariánským
Bylinná směs Tibetský sběr
Byliny, které jsou součástí bylinného čaje, mají příznivý účinek na lidský organismus. Přispívají k normálnímu trávení, normální funkci dýchacího ústroji, podporují imunitní systém, funkce kardiovaskulárního systému a močových cest. Napomáhají k duševní rovnováze a klidnému spánku.

Upozornění: není určeno dětem. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Nevhodné při neprůchodnosti žlučovodů a při žlučových kamenech (smil písečný). U citlivých osob v kombinaci se slunečním zářením možnost vzniku fotosenzitivní reakce (třezalka). Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy.
Nežádoucí účinky: individuální nesnášenlivost ke komponentům produktu.
Skladování: skladovat při max. teplotě do 25 °? a relativní vlhkosti max. do 70 %, mimo dosah dětí.
Složení v 1 sáčku (tj. v 1,5 g): Květ heřmánku pravého (0,525 g/35%), List jahodníku obecného (0,39 g/26%), Nať třezalky tečkované (0,225 g/15%), Květ smilu písečného (0,18 g/12%), Pupeny břízy bělokoré (0,18 g/12%).
Byliny, které jsou součástí bylinného čaje, mají příznivý účinek na trávení. Přispívají k přirozené obranyschopnosti, podporují normální trávení, přispívají k normální činnosti jater a udržení normální hladiny cukru v krvi. Rovněž podporují normální funkce močových cest, žlučníku, napomáhají k duševní rovnováze a klidnému spánku.

Upozornění: není určeno dětem. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Nevhodné při neprůchodnosti žlučovodů a žlučových kamenech (smil písečný). U citlivých osob v kombinaci se slunečním zářením možnost vzniku fotosenzitivní reakce (třezalka). Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí. Doplňky st
  • 16. 3. 2022, 12:33

  • Zobrazení

    59

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Krásné svatební šaty

Kategorie