Zobrazit přihlášovací formulář

Intenzivní sérum na poprsí IDEAL BUST

Administrace

Intenzivní sérum na poprsí IDEAL BUST

220 Kč 280 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Koncentrovaný, vysoce aktivní přípravek s účinkem formování a zpevňování poprsí. Již po první aplikaci jsou garantovány skvělé výsledky zvýšení pevnosti poprsí, aniž by musel být proveden invazivní chirurgický zákrok. Vyrovnává problémy způsobené…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Intenzivní sérum na poprsí IDEAL BUST

220 Kč
  • Popis zboží
Koncentrovaný, vysoce aktivní přípravek s účinkem formování a zpevňování poprsí. Již po první aplikaci jsou garantovány skvělé výsledky zvýšení pevnosti poprsí, aniž by musel být proveden invazivní chirurgický zákrok. Vyrovnává problémy způsobené působením času, jako je povislost či ztráta pevnosti, zároveň umožňuje nadlouho zachovat krásný vzhled poprsí.
Sérum je doporučováno ženám, které chtějí obnovit dívčí pevnost poprsí, zvláště po kojení.
POUŽITÍ:

Používejte každý den. Produkt jemně vmasírujte krouživými pohyby od spodní části poprsí k horní části. Poté jemně masírujte dekolt, opět směrem vzhůru.Používejte každé ráno a večer po dobu 8 týdnů. Nedoporučuje se používat během těhotenství a kojení.

Kúra je doporučena pro ženy s malým poprsím, dále pro ty, jejichž ňadra ztratila pružnost vzhledem k rychlému hubnutí, těhotenství, kojení, nebo v důsledku přirozeného stárnutí. Je ideální pro všechny ženy, které chtějí mít plná, pevná a krásná prsa.
Již po první aplikaci bude vaše pokožka pružnější a hladší.

Díky jedinečné technologii založené na VolufilineTM sérum okamžitě vyplní a zvedne poprsí. Již po první aplikaci bude patrný efekt „neviditelné podprsenky“, po němž bude následovat rychlý nástup účinku „push-up“. Sérum účinně potlačuje příznaky svislosti, ztráty pevnosti a pružnosti poprsí. Zvětšuje ňadra a dodává jim krásnou oblou formu. Produkt nemá žádný vliv na hormonální systém, může být používán během menstruačního cyklu i menopauzy, nepředstavuje nebezpečí pro mléčné žlázy.
  • Značka

    Lambre

  • Rozměry

    120 ml

  • 10. 4. 2022, 11:38

  • Zobrazení

    136

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Krásné svatební šaty

Kategorie