Zobrazit přihlášovací formulář

Hra DUCHOVÁ V KOUPELNĚ 8+

Administrace

Hra DUCHOVÁ V KOUPELNĚ 8+

240 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Prodám hezkou postřehovou hru, v dobrém stavu, jen hrany krabičky jsou lehce ošoupané. Ve hře je 5 různých dřevěných předmětů - bílá duchová, zelená žába, modrý kartáč, červený ručník a šedá vana. Na kartách jsou obrázky těchto předmětů, ovšem ne vždy ve…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 4. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hra DUCHOVÁ V KOUPELNĚ 8+

240 Kč
Koupit
Prodám hezkou postřehovou hru, v dobrém stavu, jen hrany krabičky jsou lehce ošoupané. Ve hře je 5 různých dřevěných předmětů - bílá duchová, zelená žába, modrý kartáč, červený ručník a šedá vana. Na kartách jsou obrázky těchto předmětů, ovšem ne vždy ve správných barvách. Cílem hry je po otočení karty co nejrychleji sebrat správný předmět.

Duchová v koupelně je pokračování úspěšné postřehové hry Duch!. Stejně jako v původní hře i zde budete potřebovat především bystrou hlavu. Představí se vám paní duchová se čtyřmi, řekněme, koupelnovými předměty.
Hra Duchová v koupelně je stejně jako původní hra Duch samostatnou hrou. Obě hry lze však spojit a hrát je společně - s celkem deseti předměty ve hře a novými pravidly vás pak čeká opravdová postřehová jízda!

Stejně jako v původní hře Duch jsou i ve variantě Duchová v koupelně zachována základní pravidla. Tedy na stole je umístěno celkem pět barevných předmětů (paní duchová, ručník, kartáč, vana a žába). Hráči po té vykládají karty, na nichž jsou vyobrazeny vždy dva tyto předměty buď ve správných barvách nebo v barvách odlišných. Úkolem hráčů je pak co nejrychleji nalézt ten správný předmět a chňapnout po něm. Věc však není tak jednoduchá - pokud totiž na kartě není vyobrazen předmět ve správné barvě, přichází na řadu kombinatorika. Hráči totiž v takovém případě musí chňapnout po předmětu, který nemá jako jediný s kartou nic společného (př: na kartě je zobrazena šedá paní duchová a červený kartáč; avšak ve hře není předmět šedé paní duchové, ani červeného kartáče obsažen; z tohoto důvodu musí hráči chňapnoput po žábě (zelené) - totiž ani žába, ani zelená barva nejsou na kartě vyobrazeny).

Do hry vstupuje navíc mluvící žába. Ta ve variantě Duchová v koupelně mluví nejenom
  • Značka

    MINDOK

  • Rozměry

    krabička 13 x 1š x 4 cm

  • 10. 3. 2024, 20:05

  • Zobrazení

    493

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Hra BENGÁL! Roberto Froga 5 +
Hra CINK! Junior 4 +
Dětská maska tygr - tygřík na 12-18 měsíců
Zimní fusak Aesthetic
Dětský cyklistický dres na 4-5 let
Dětské lední brusle 29-32

Kategorie