Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO City 60291 Moderní rodinný dům

Administrace

LEGO City 60291 Moderní rodinný dům

950 Kč 1 290 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Rodinný dům od LEGO City nabízí společenskou místnost, kuchyň, dílnu, ložnici, koupelnu a spoustu ekologických prvků, včetně solárních panelů, nabíjecí stanice a super elektromobilu. Děti mohou tuto sadu rozšířit pomocí křižovatek, a vytvořit si tak…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO City 60291 Moderní rodinný dům

950 Kč
  • Popis zboží
Rodinný dům od LEGO City nabízí společenskou místnost, kuchyň, dílnu, ložnici, koupelnu a spoustu ekologických prvků, včetně solárních panelů, nabíjecí stanice a super elektromobilu. Děti mohou tuto sadu rozšířit pomocí křižovatek, a vytvořit si tak vlastní město.

Rodina minifigurek, do které patří i figurka labradorského retrívra, zabaví děti na celé hodiny. Skvělý stavitelský zážitek pro děti od 5 let. Součástí sady je srozumitelný návod na stavění a pokyny Instructions Plus, které jsou součástí bezplatné aplikace s LEGO návody pro chytré telefony a tablety.

Stavebnice LEGO City podporují otevřené hraní na pozadí situací ze skutečného života skrze propracované modely budov, realistické repliky vozidel a zábavné postavy, které přinášejí příjemný a zábavný stavitelský zážitek.

Lego City je stavebnice vhodná pro kluky i holky různého věku. Převádí prvky, s nimiž se dítě setkává v běžném životě, do ikonických modelů. Velká škála témat umožní vašemu dítěti být hasičem, policistou, kosmonautem nebo třeba starostou celého města. Nechybí ani tematické budovy a spousta úžasných vozidel. Kombinace stavebnice s dalšími Lego City sadami umožňuje postavit celé fungující město.
  • 28. 9. 2024, 17:03

  • Zobrazení

    715

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO DOTS 41960 Velká krabice
LEGO Vidiyo 43113 K-Pawp Concert
LEGO Vidiyo 43114 Punk Pirate Ship
LEGO Disney 71024 Minifigurky 2. řada
LEGO Vidiyo 43111 Candy Castle Stage

Kategorie