Zobrazit přihlášovací formulář

Super 12 - Michael Grant

Administrace

Super 12 - Michael Grant

69 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
1x čtené knihy, kus 69Kč, obě dohromady 119Kč Dvanáctiletý Mack MacAvoy trpí průměrností. Vypadá průměrně, průměrně se učí a jeho průměrní rodiče si ho sotva všimnou. Najednou Mackův život obrátí naruby tři tisíce let starý muž Grimluk, který se z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Super 12 - Michael Grant

69 Kč
Koupit
Po zdražení České pošty nabízím k zaslání využít zásilkovny či kurýrní služby GLS. Případně osobního předání v Praze. Zásilky do tloušťky 5cm se stále zatím vyplatí poslat Českou Poštou.
1x čtené knihy, kus 69Kč, obě dohromady 119Kč

Dvanáctiletý Mack MacAvoy trpí průměrností. Vypadá průměrně, průměrně se učí a jeho průměrní rodiče si ho sotva všimnou. Najednou Mackův život obrátí naruby tři tisíce let starý muž Grimluk, který se z ničeho nic objeví ve škole. Zpráva o existenci Super 12 Macka zaskočí. Ještě víc ho překvapí fakt, že je jedním z jejich neuvěřitelně nadaných členů. Čas však běží a zlé síly se proubouzejí. Je jen na Mackovi, aby našel zbývajících jedenáct členů. Jen Super 12 může zlou moc porazit. Macka čekají daleké cesty a nebezpečné boje – to zní děsivě a on nechce být hrdinou.
  • 22. 8. 2024, 21:05

  • Zobrazení

    631

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Knížka Pohádky z Větrné Lhoty
Učebnice pro 8 ročník ZŠ
Fyzika pro 6. a 8. ročník ZŠ

Kategorie