Zobrazit přihlášovací formulář

Schizandrová bomba, čaj

Administrace

Schizandrová bomba, čaj

40 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Ze schizandry využijete nejen plody, ale také listy. Ty se mohou sušit nebo použít čerstvé a připravit z nich posilující čaj. Dále působí pozitivně na aktivitu mozku, pomáhá při depresích, potlačuje neurózy, upravuje hladinu cukru nebo cholesterolu a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 11. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Schizandrová bomba, čaj

40 Kč
Koupit
Ze schizandry využijete nejen plody, ale také listy. Ty se mohou sušit nebo použít čerstvé a připravit z nich posilující čaj. Dále působí pozitivně na aktivitu mozku, pomáhá při depresích, potlačuje neurózy, upravuje hladinu cukru nebo cholesterolu a účinkuje též jako léčba nadbytečného pocení a pomáhá posilovat nervovou soustavu. Ve stimulujících dávkách působí lépe než kofein a její účinek přetrvává až šest hodin -efekt se objeví za třicet až šedesát minut. Pomáhá studentům proti únavě a spánku.
Čaj z listů schizandry a jak chutná
použijte jednu lžíci nakrájených listů na šálek vody. Po deseti minutách získáte nápoj, který chutná jako zelený čaj s citronem a může se chlubit i mírně citrusovou vůni. Pomáhá čistit krev, obnovuje ostrost zraku a prospívá i mozku. Dopřejte si dva šálky denně (pokud ho tedy nechcete pít jen na chuť po dobu maximálně měsíce). Pak by měla následovat dvoutýdenní pauza.
  • Velikost

    M

  • 16. 9. 2020, 17:12

  • Zobrazení

    89

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

RAKYTNÍKOVÁ BOMBA
zvířata schleich
Play-doh zmrzlinovač + doplňky
povlečení angry birds RIO
Terénní vůz jeep s přívěsem Schleich
povlečení CAR, Mc.Queen
dres, šaty kraso lví král
nažehlovačky pokémoni, pikachu
Odrážedlo LIFEFIT BAMBINO 12", červené
povlečení páv
krasodres, krasobruslařské šaty

Kategorie