Zobrazit přihlášovací formulář

Krosna na nošení dětí CHICCO CADDY zelená

Administrace

Krosna na nošení dětí CHICCO CADDY zelená

1 689 Kč 2 590 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 104 Kč
Krosna na nošení dětí CHICCO tmavě zelená. Vhodná od 6 měsíců do 36 měsíců (od 7 do 15 kg). Velmi pohodlná, lehká, dobře se nosí, má rozkládací rám - lze ji i s dítětem postavit na zem. Praktický pomocník na tůry a delší cesty, ale výborná i na vycházky. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krosna na nošení dětí CHICCO CADDY zelená

1 689 Kč
  • Popis zboží
Krosna na nošení dětí CHICCO tmavě zelená. Vhodná od 6 měsíců do 36 měsíců (od 7 do 15 kg). Velmi pohodlná, lehká, dobře se nosí, má rozkládací rám - lze ji i s dítětem postavit na zem. Praktický pomocník na tůry a delší cesty, ale výborná i na vycházky. Krosnička je ve výborném stavu, téměř jako nová, použitá jen párkrát.
Přidávám přídavné zpětné zrcátko, kterým se lze zkontrolovat dítě za sebou.

Popis výrobce:
Hliníková konstrukce krosničky je velice lehká a pevná. Polstrované a ergonomicky tvarované opěrky zad umožňují optimální rozložení váhy dítěte a poskytují ideální větrání. Krosnička Caddy má nastavitelné bederní a ramenní popruhy s polstrováním, a tak poskytuje rodičům dokonalé pohodlí při nošení dítěte. Nosič dítěte je výškově nastavitelný s pětibodovým bezpečnostním pásem. Měkce polstrovaný sedák zaručuje dokonalé pohodlí dětátku a zároveň tlumí otřesy. Součástí vybavení krosničky je odnímatelná sluneční stříška s pláštěnkou proti dešti, odepínací ledvinka a kapsička na brýle nebo mobil.
  • Značka

    CHICCO

  • Velikost

    80

  • Rozměry

    Rozměry cm (š/v/h): 46/78/48 rozměry složené krosničky v cm (š/v/h): 46/83/20 Hmotnost: 2,2 kg

  • 19. 7. 2022, 19:40

  • Zobrazení

    2 984

  • Oblíbené

    0

Kategorie