Zobrazit přihlášovací formulář

Nádherné meruňkové krajkové šatinky S/M - super st

Administrace

Nádherné meruňkové krajkové šatinky S/M - super st

470 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Překrásné romantické a přitom velmi sexy krajkové šatičky Jeane Blush. Super k džísce nebo k vestičkám :-) Výstřih do V a vzadu až do pasu hluboký výstřih do V, který se od ramen jistí zavázáním. V pase jsou přestřižené, s áčkovou sukýnkou v pase na gumu.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nádherné meruňkové krajkové šatinky S/M - super st

470 Kč
Koupit
Překrásné romantické a přitom velmi sexy krajkové šatičky Jeane Blush. Super k džísce nebo k vestičkám :-) Výstřih do V a vzadu až do pasu hluboký výstřih do V, který se od ramen jistí zavázáním. V pase jsou přestřižené, s áčkovou sukýnkou v pase na gumu. Na zadku je skrytý zip pro snadnější oblékání, ale není nutné ho používat. Šatinky jsou kompletně vypodšívkované.
Materiál kvalitní, pružný, hebký, příjemný na dotek i na nošení: 90% viskóza + 10% elastan.
Vel. uvedená XS, ale neodolala jsem jim a podle mír jsem si je koupila na nošení s džískou a teniskami při vel. M/L. Dle odzkoušení je řadím do S, podle mě budou optimální pro vel. S+M. Délka cca 84-85 cm kompletně včetně podšívky. Délka od ramen po gumu v pase je 36 cm. Průramky díky hlubokým výstřihům špatně změřitelné, cca 44-51 cm (měřeno v klidu a v nenásilném napnutí), šatičky pojmou vnady nejlépe do objemu 75-80B, nebo pak u větších prsou optimálně do 70C. Pas 32-44 cm, ale skutečně na L velikosti už nevypadají tak pěkně, i když je obléknu... Optimální pro štíhlejší figurky s pasem do cca 75 cm, jak ale odzkoušeno, obléknou i silnější postavy, je to na vašem zvážení a soudnosti, já se už na ně přeci jen necítím, proto posílám ač nerada dál.
Barva překrásná, pastelově meruňková až lososová, či korálová, s růžově stříbřitými odlesky na lístečkách krajky, pokoušela jsem se zachytit na fotky hodně dlouho a hodně pokusy, ale není ten odstín úplně přesný.
Stav super až top, nad zipem jen chybí jistící háček pro zaháknutí do očka, ničemu ale nevadí, zip drží, nerozjíždí se a lze to případně dokoupit v galantérce.
Antracitovou vestičku Okay z fotek zatím neprodávám, zvažuji k prodeji pouze vážnému zájemci, je mi knop, je to vel. 38M, ale zatím se jí neumím vzdát, v případě zájmu pište...
  • 3. 7. 2024, 13:54

  • Zobrazení

    767

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LUXUSNÍ SLAVNOSTNÍ ŠATY - L - N.O.V.É. :-)
Krásné šatinky DSGL - S/M - super stav!
LUXUSNÍ DESIGUAL ŠATY - M - TOP STAV
LUXUSNÍ ŠATY DESIGUAL - M - TOP STAV !!!

Kategorie