Zobrazit přihlášovací formulář

Prodám novou knihu Kočka ve skleněném domě..

Administrace

Prodám novou knihu Kočka ve skleněném domě..

69 Kč 229 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Prodám novou knihu Kočka ve skleněném domě, kupovaná nová pouze uložená v knihovně, PC byla 229,-kč nyní prodej sleva za 69,-kč +pošta nebo zásilkovna. Popis: 1× kniha, vázaná, 176 stran, 12 × 18,5 cm, česky Alice Nestletonová po letech strávených v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Prodám novou knihu Kočka ve skleněném domě..

69 Kč
Koupit
Prodám novou knihu Kočka ve skleněném domě, kupovaná nová pouze uložená v knihovně, PC byla 229,-kč nyní prodej sleva za 69,-kč +pošta nebo zásilkovna.
Popis: 1× kniha, vázaná, 176 stran, 12 × 18,5 cm, česky

Alice Nestletonová po letech strávených v divadle Off-Off Broadway tuší, že by se konečně mohla náležitě proslavit. Její agent ji poslal do módní čínské restaurace v New Yorku, aby se zde setkala s jedním z nejznámějších filmových producentů. Místo toho se Alice znovu zaplete do osidel zločinu. Než si stihne objednat, zahlédne ve skleněné dekoraci záhadnou červenou mourovatou kočku. V té chvíli však do restaurace vtrhnou tři mladí zločinci a zasypou hosty sprškou výstřelů. Krásná servírka je mrtvá a mourovatá kočka zmizí. Alice začne spolupracovat s pohledným příležitostným poradcem newyorského policejního sboru, který ovládá čínštinu. Koláček štěstí, který Alice v restauraci dostala, jí však předpovídá potíže. Konfucius totiž říká: "Dáma, která spatří kočku ve spojitosti s vraždou, může ztratit devět životů a jedno srdce."Tento titul už nelze sehnat, všude vyprodán.
  • 31. 1. 2024, 8:06

  • Zobrazení

    155

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Prodám nové dámské šaty Zn.Shein v.42/44
Prodám nové lux.dams.z.Chocolate v.44
Prodám nové luxusní dámské šaty z.IWWI v.46/48
Prodám nové společenské dam.šaty z.Bonprix v.46
Prodám nové dams.šaty z.Laura Torelli v.XL-XXL

Kategorie