Zobrazit přihlášovací formulář

Pěkná zimní vesta Miss Posh - L - top stav

Administrace

Pěkná zimní vesta Miss Posh - L - top stav

170 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 99 Kč
Prodám pěknou základní zimní vestu s odnímatelnou variabilní kapucí, která se dá rozepnout a nosit jako ozdobný límec (viz poslední fotka). Vestu jsem měla jako náhradní, měla jsem ji na sobě minimálně, nosila jsem stále tu svou oblíbenou, tato byla téměř…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pěkná zimní vesta Miss Posh - L - top stav

170 Kč
Koupit
Prodám pěknou základní zimní vestu s odnímatelnou variabilní kapucí, která se dá rozepnout a nosit jako ozdobný límec (viz poslední fotka). Vestu jsem měla jako náhradní, měla jsem ji na sobě minimálně, nosila jsem stále tu svou oblíbenou, tato byla téměř bez využití, spíš se tu na ni jen práší. Stav 100%, téměř jako nová. Dole je zakončena širokým pružným nápletem, rantlem nebo jak to mám nazvat. Je středně zateplená, vhodná ke svetru nebo mikině na suchou spíše mírnou zimu.
Vel. L odpovídá, vhodná pro M+L+XL. Délka cca 56 cm. Šířka v zapnutém stavu v průramcích 50-52 cm, dole přes pružný pás 41-53 cm, takže dobře pruží a těsní, neprofouknete.
Materiály na cedulce uvedeny (nejspíš pro šusťákovinu, kožíškovou podšívku v kapuci, kožíšek, zateplení a podšívku vesty): Outer: 100% nylon, Lining: 100% polyester, Padding: 100% polyester, Fur: 100% acrylic, Rib: 100% polyester.
Pošt. a balné odhaduji na: 99,- kč
(Blankytně modrý svetřík mám v další nabídce, jukněte.)
  • 4. 12. 2023, 16:07

  • Zobrazení

    279

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

LUXUSNÍ TEPLÁ VESTA - M - TOP STAV :-)
Nádherný kabát DSGL - S - pěkný stav
Luxusní Desigual kabátek - M/L - top stav!

Kategorie