Zobrazit přihlášovací formulář

Velký exkluzivní cukrář tupperware

Administrace

Velký exkluzivní cukrář tupperware

865 Kč 900 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Úchyt má pojistku na pohodlné a bezpečné prenášení. Praktický výrobek k servírování, přenášení a uchovávání chutných rolád, chlebíčků nebo aspikových dortů. Při nakupování chlebíčků nebo dortů na oslavu jej můžete vzít přímo do obchodu a být tak šetrní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 4. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Velký exkluzivní cukrář tupperware

865 Kč
  • Popis zboží
Úchyt má pojistku na pohodlné a bezpečné prenášení.

Praktický výrobek k servírování, přenášení a uchovávání chutných rolád, chlebíčků nebo aspikových dortů. Při nakupování chlebíčků nebo dortů na oslavu jej můžete vzít přímo do obchodu a být tak šetrní k životnímu prostředí.

Výrobek se skládá z oboustranně použitelného servírovaciho podnosu a z průhledného poklopu s dekoračními proužky a s úchytem pro pohodlné a bezpečné přenášení.
Na obou užších stranách podnosu se nacházejí úchyty, díky kterým se dá podnos při servírovani snadno přenášet. V každém z těchto úchytů je otvor pro upevnění poklopu – poklop se položí na podnos a konce úchytů poklopu se zasunou do otvoru na podnose a pohyblivé „klapky“ se stlačí směrem dolů.
K otevření Exkluzivního cukráře se naopak tyto klapky vytáhnou nahoru, konce úchytu na poklopu se přitlačí směrem k poklopu a poklop se pohodlně z podnosu sejme.

rozměr: 44,5x19x16cm
  • 2. 8. 2017, 14:14

  • Zobrazení

    19

  • Oblíbené

    0

Kategorie