Zobrazit přihlášovací formulář

Somat představuje revoluci v mytí nádobí: Nové kapsle Somat Excellence 5v1

  • Publikováno:
Somat představuje revoluci v mytí nádobí: Nové kapsle Somat Excellence 5v1

Představte si, že po rodinném obědě zůstane nádobí zaschlé a špinavé, protože se do myčky už nevejde. Nové kapsle Somat Excellence Premium 5v1 vám přinášejí řešení i v těchto situacích. Tyto revoluční kapsle jsou účinné proti nečistotám zaschlým až 72 hodin. Objevte první 5komorové kapsle na světě a užijte si perfektní čistotu bez starostí.

Neporazitelná účinnost proti zaschlým nečistotám

Značka Somat, uvedla na trh svůj nejnovější inovativní produkt – Somat Excellence Premium 5v1. Tyto nové kapsle přinášejí revoluci v mytí nádobí a nabízejí řadu výhod, které uspokojí i ty nejnáročnější uživatele.

Hlavním benefitem nových kapslí Somat Excellence Premium 5v1 je jejich mimořádná účinnost proti nečistotám zaschlým až 72 hodin. Díky jedinečnému složení kombinujícímu gel a prášek s aktivním kyslíkem, tyto kapsle zvládnou i hloubkové čištění připálenin.

Zářivý lesk a ochrana skla

Každý chce, aby jeho nádobí vypadalo skvěle. Somat Excellence Premium 5v1 zajistí nádobí zářivý lesk, který oslní každého hosta. Navíc, speciální složky v kapslích zajišťují ochranu skla, čímž prodlužují jeho životnost a udržují jeho dokonalý vzhled.

Péče o myčku

Somat Excellence Premium 5v1 také poskytuje důkladnou péči o vaši myčku. Díky svým čistícím schopnostem udržují vnitřek myčky v perfektním stavu, čímž zajišťují její dlouhou životnost a optimální výkon.

Také doporučujeme používat Somat Power Experts aditiva. Vyzkoušejte Somat Anti-Limescale čisticích tablety na pravidelnou měsíční údržbu myčky. Odstraňují mastnotu, matnost, zápach a nahromaděné nečistoty v myčce. Jsou navrženy tak, že je můžete používat během standardních mycích cyklů spolu s nádobím.

Pro kompletní péči o myčku nádobí používejte také Somat Intenzivní čistič myčky nádobí jednou za tři měsíce. Zajistí nejen odstranění silného vodního kamene z těžko přístupných míst, mycích ramen nebo hadic, ale i hygienickou čistotu uvnitř myčky.

Reklamní sdělení

 

 

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie