Zobrazit přihlášovací formulář

Šlápněte do toho s Kubíkem

  • Publikováno:
Šlápněte do toho s Kubíkem

Ať už jste cyklističtí nadšenci nebo začátečníci, vždy je fajn mít po ruce nápaditou inspiraci, která vás nasměruje na ty správné cyklistické stezky.

A přesně taková je aplikace CYKLOKUBÍK. Díky několika kritériím, které nabízí lze najít přesně takovou cyklostezku, která bude maximálně odpovídat vašim představám a možnostem.

Instalace aplikace CYKLOKUBÍK je jednoduchá. Můžete si například naskenovat QR kód z lahví nápojů Kubík nebo si ji stáhnout z APP Store či Google Play. Najdete v ní tipy na bezpečné cyklostezky nejen ve vašem okolí, ale i v celé České republice či na Slovensku. Práce s aplikací je jednoduchá – na hlavní stránce se můžete nechat inspirovat ohodnocenými tipy nebo si můžete najít přímo na mapě nabídku nejbližších tras či míst, která byste chtěli projet.

Aplikace nabízí chytrý filtr, díky kterému je možné vybírat trasu podle náročnosti, délky či povrchu. Rodiny s dětmi navíc ocení stezky s minimálními přejezdy po silnicích vhodné pro rodinné cyklovýlety.

Cyklostezky v aplikaci stále přibývají, všechny trasy jsou ověřené, nafocené, je ohodnocená jejich obtížnost, a navíc obsahují i tipy na různé body zájmu po cestě – zámky, hrady, zříceniny, ale i různé atrakce či dětská hřiště nebo občerstvení. Kromě toho všeho aplikace nabízí i možnost registrace, za odježděné kilometry se děti mohou těšit na Kubíkovy zajímavé odměny.

A dobrá rada na závěr – na cyklovýlet nezapomeňte zabalit vydatnou svačinu a pití. Do každého dětského držáku pití na kole dobře padne nová funkční voda Kubík Waterrr Active+. Ta je k dostání ve dvou osvěžujících příchutích citrusů nebo červeného ovoce. Každá voda navíc obsahuje důležité vitamíny a minerální látky pro zdravý vývoj dětí.

 

Podrobné představení aplikace CYKLOKUBÍK naleznete na www.cyklokubik.cz

 

Reklamní sdělení

 

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie