Zobrazit přihlášovací formulář

Jaké společenské šaty na svatbu jsou v této sezóně trendy?

  • Publikováno:
Jaké společenské šaty na svatbu jsou v této sezóně trendy?

Svatba je výjimečná událost, která si žádá i výjimečný outfit. Pokud se chystáte na svatbu jako host, výběr těch správných společenských šatů může být oříšek. Nechte se inspirovat trendy pro rok 2024 a vyberte si šaty, ve kterých se budete cítit sebevědomě a krásně. Podívejte se na našeho průvodce, který vám poradí, jak udělat váš den výjimečným!

Společenské šaty – trendy roku 2024

Pastelové barvy, jako je světle modrá, růžová, fialová a mint, jsou v této sezóně velmi oblíbené. Dodají vašemu outfitu jemný a romantický vzhled. Květinové vzory jsou vždy trendy a na svatbu se hodí obzvlášť. Vyberte si šaty s jemnými květinovými vzory v pastelových barvách pro romantický vzhled, nebo s výraznějšími vzory pro odvážnější outfit.

Asymetrický střih šatů dodá vašemu outfitu moderní a originální vzhled. Můžete si vybrat šaty s asymetrickým ramenem, dekoltem, nebo lemem. Boho styl je stále populární a na svatbu se hodí perfektně. Vyberte si šaty z lehkých materiálů, jako je bavlna nebo lněné plátno, s volnými rukávy a květinovými vzory. Dlouhé šaty jsou klasickou volbou pro svatbu a vždycky budete vypadat elegantně. Vyberte si šaty z kvalitního materiálu, jako je hedvábí nebo satén, a doplňte je o elegantní šperky a boty na podpatku.

Společenské šaty – jak si vybrat ty pravé

Zvolte střih šatů, který lichotí vašemu typu postavy. Pokud máte štíhlou postavu, můžete si dovolit libovolný střih šatů. Pokud máte plnější tvary, zvolte šaty s větším krytím, které vám pomohou zakrýt nedostatky a zdůraznit vaše přednosti.

Zvažte, pro jaký typ svatby se chystáte. Pokud se jedná o formální svatbu, zvolte elegantní šaty v délce pod kolena nebo delší. Pokud se jedná o neformální svatbu, můžete si dovolit i kratší šaty nebo šaty v ležérnějším stylu. Vyberte si šaty, které se vám líbí a které odráží váš osobní styl. Internet nabízí šaty v široké škále stylů, takže si jistě vyberete ty, které vám budou slušet.

Kromě výše uvedených trendů existuje ještě několik dalších tipů, jak si vybrat ty pravé společenské šaty na svatbu.

Materiál

Vyberte si šaty z kvalitního materiálu, který se vám příjemně nosí. Bavlna, hedvábí a satén jsou oblíbené volby pro letní svatby, zatímco vlna a samet se hodí pro zimní svatby. Satén je ve svatební módě ceněn již několik sezón a po tomto materiálu můžete sáhnout i letos.

Pohodlí

Nezapomeňte, že v šatech budete trávit několik hodin, proto je důležité, abyste se v nich cítila pohodlně. Vyzkoušejte si šaty před nákupem a ujistěte se, že vám perfektně padnou a že vás nikde neškrábou ani netlačí. Pokud nosíte punčocháče, vyplatí se mít v kabelce náhradní pár. Pak budete připravena na všechny situace.

Doplňky

Doladí váš outfit a dodají mu šmrnc. Vyberte si kabelku, boty a šperky, které ladí se stylem šatů a s celkovou atmosférou svatby.

Nebojte se experimentovat a najít si šaty, ve kterých se budete cítit jedinečně a krásně. Svatba je výjimečná událost, která si zaslouží, abyste se při ní cítila sebevědomě a stylově.

 

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie