Zobrazit přihlášovací formulář

Svěřte péči o prádlo do rukou Experta

  • Publikováno:
Svěřte péči o prádlo do rukou Experta

Ve společnosti Henkel ví, že při praní prádla celé rodiny očekáváme vždy ty nejlepší výsledky a chceme se spolehnout na to, že bez ohledu na materiál nebo případné skvrny vytáhneme z pračky vždy dokonale čisté a svěží prádlo. Proto společnost přichází s novou řadou oblíbených pracích prostředků Persil Expert.

Produkty značky Persil jsou populární především díky své schopnosti poprat se se skvrnami jakéhokoliv druhu. Díky novému složení, vylepšenému o extra vlastnosti pro potřeby celé domácnosti, navíc dokáží prací kapsle a gely z řady Expert nabídnout také mimořádnou svěžest oblečení a hygienickou čistotu samotné pračky.

Značka Persil je dlouhodobě synonymem experta pro boj se skvrnami všeho druhu, bez ohledu na materiál oblečení nebo teplotu praní. Naši zákazníci se díky vylepšené produktové řadě Persil Expert mohou spolehnout nejen na dokonalé odstranění skvrn, ale také na hygienickou čistou a svěžest svého prádla i pračky,“ říká Michal Tomšů, brand manažer pro značku Persil.

S velmi odolnými skvrnami si hravě poradí prací kapsle Persil Deep Clean 4v1 Expert Stain Removal. Díky inovovanému složení ve čtyřech oddělených komorách, dokáží kapsle ještě účinněji bojovat s těmi nejodolnějšími nečistotami. Kromě odstranění skvrn se můžete spolehnout na dokonalou péči o vaše oblečení. Vylepšené složení zajistí dlouhodobě zářivé barvy, svěžest a ochranu vláken.

Obzvláště velká výzva může čekat rodiče, kteří z oblečení svých nejmenších potřebují odstranit různé skvrny. Mrkvové pyré, jahody nebo například kousek čokoládového dortu zanechávají zdánlivě nesmazatelné stopy na oblečení, které ovšem chceme prát šetrně a s ohledem na citlivou dětskou pokožku. Persil má řešení i pro tyto situace – kapsle a prací gel Deep Clean Expert Sensitive na jejichž vylepšeném složení pracovali odborníci z oboru dermatologie. Tato řada v sobě kombinuje účinnost přírodního mýdla s vylepšenou úrovní péče a ochrany citlivé pokožky a díky tomu dokáží jemně a přesto účinně vyprat i silně zašpiněné prádlo.

Čerstvě vyprané prádlo a jeho vůně nám mohou navodit příjemnou náladu nebo nás doprovodit do peřin a pomoci ke snadnějšímu usínání. Pro všechny, kdo chtějí takový pocit zažít je určen prací gel Persil Deep Clean Expert Freshness by Silan, který prádlu přináší hloubkovou čistotu doplněnou o vůni Silan pro dokonalou svěžest vypraného prádla.

V neposlední řadě má Persil v zásobě ještě jednoho odborníka na čistotu s jemnou uklidňující vůní. Prací gel Persil Deep Clean Expert Freshness s vůní levandule je ideální nejen k praní ložního prádla. Charakteristická vůně levandule dokáže navodit pocit klidu a pohody a dokonce zlepšit náladu. Stejně jako ostatní produkty z řady Persil Expert se i tento prací gel postará o hygienickou čistotu vašeho prádla i pračky.

Při péči o rodinu a všech činnostech, které s ní souvisí, zkrátka chceme mít k ruce odborníky na slovo vzaté. S produkty Persil Expert při praní dosáhnete vždy těch nejlepších výsledků a máte jistotu, že vaše prádlo bude vždy opravdu čisté a svěží.

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie