Zobrazit přihlášovací formulář

Jak rychle vydělat peníze přes internet (nejen) při mateřské?

  • Publikováno:
Jak rychle vydělat peníze přes internet (nejen) při mateřské?

Být mámou je náročné nejen psychicky a fyzicky, ale také finančně. Nemalá část žen na mateřské usilovně hledá možnosti, jak si přivydělat na internetu ve snaze ulevit napjatému rodinnému rozpočtu. A možná, aby nasměrovaly svou budoucí kariéru lepším směrem. Jak skloubit péči o dítě s vyděláváním peněz přes internet?

Jak vydělat peníze za klikání na reklamy?

Internet je plný zajímavých nabídek slibujících rychlý a snadný výdělek na internetu. Do kategorii online prací patří klikačky za peníze, které spočívají v klikání na zobrazené reklamy. Za každé kliknutí obdržíte pár haléřů až korun.

Neočekávejte, že vám klikání na reklamy za peníze měsíčně poskytne peníze na splnění vašich snů. I přes skrovnou odměnu se však nevyplácí nad tímto způsobem přivýdělku lámat hůl. Pokud si založíte účty u více platforem a budete při klikání disciplinovaní, můžete si přece jen vydělat zajímavé částky.

Jako další alternativa se nabízí vyplňování dotazníků. Také v tomto případě se můžete registrovat u několika platforem. Vždy si ale zadavatele nejprve ověřte a do té doby s ním nesdílejte žádné osobní údaje. Ani zde si nevyděláte vysoké částky, ale získáte menší finanční rezervu pro případ zvýšené platby za povinné ručení nebo jiné pojištění či zvýšení záloh na energie.

Jak vydělávat na internetu jako virtuální asistentka?

Administrativní práce a dobré organizační schopnosti máte v krvi? Pak je pro vás jako stvořená práce virtuální asistentky. Můžete své služby nabízet online a na dálku pomáhat klientům s různými administrativními koly, od plánování schůzek přes správu e-mailů až po přípravu prezentací a další činnosti. Budete nejen vydělávat, ale také rozvíjet své dovednosti a schopnosti. Více se dozvíte zde.

Jak si vydělat přes internet psaním a blogováním?

Hledáte způsob, jak si vydělat mnohem více, či dokonce najít práci snů? Baví vás psaní nebo se chcete podělit o své zkušenosti a zážitky? Pak si můžete přivydělávat jako copywriter, ghostwriter či autor vlastního blogu. Potřebujete pouze počítač, schopnost poutavě psát a chuť se učit novým věcem.

Během mateřské se můžete vypracovat ve zkušeného a vyhledávaného autora. Zpočátku prodávejte články skrze různé platformy. Pokud se vám bude dařit, stojí za zvážení založení podnikatelské živnosti. Pusťte se třeba do vlastního blogu o mateřství, výchově dětí, vaření či jakémkoliv jiném tématu, které vás baví.

Pomocí reklam a affiliate marketingu můžete svůj blog úspěšně zpeněžit. Před jeho spuštěním ale myslete na všechny náležitosti včetně GDPR. Pokud si s ním nevíte rady, požádejte o radu právníka, který se na tuto oblast specializuje.

Zjistěte, kdy máte nárok na odškodnění

Používáte sociální sítě Facebook, Instagram nebo TikTok k propagaci vašeho blogu nebo podnikání? Pak byste měli vědět, že se můžete stát obětí úniku či zneužití dat nebo jiné nekalé praktiky, a v takovém případě vám mohl vzniknout nárok na finanční kompenzaci. Jak to zjistíte?

Využijte online platformu Remunzo, která pomáhá lidem domoci se spravedlnosti a získat finanční kompenzaci od velkých korporací. S její pomoci si můžete ověřit, zda se na vás nevztahuje některá z právě probíhajících hromadných žalob. Bezplatně posoudí váš případ, a pokud máte nárok na odškodnění, zařídí za vás vše od podání žaloby až po vyplacení řádného odškodnění.

Jak vydělávat peníze na internetu díky sociálním sítím?

Pokud vás baví sociální sítě, jako je Facebook, Instagram či TikTok, zbystřete. Každá firma provozuje sociální sítě, ale jen málokterá z nich ví, jak s nimi pracovat. Máte-li správné znalostí, můžete nabídnout efektivní správu sociálních sítí. Podobně jako u copywritingu počítejte se značnou flexibilitou. Samy budete rozhodovat o tom, kdy a kde budete pracovat.

Většina maminek na mateřské perfektně ovládá time management.. Během dne se můžete naplno věnovat svým dětem, občas přidat příspěvek na sociální sítě a večer se pustit do práce a připravit si obsah na další den.

Správou sociálních sítí si lze vydělat přes 10 000 Kč měsíčně, záleží na počtu a velikosti projektů. Práci hledejte na různých portálech (např. Freelancer.cz a další), případně se poptejte ve svém okolí. Drobní podnikatelé ocení, když jim s prezentací na sociálních sítích pomůže někdo blízký. Pokud začnete pracovat na volné noze, nezapomeňte si založit živnost. Ve své cestě za přivýdělkem se můžete inspirovat příběhy úspěšných.

Pozor na nelegální nabídky práce na internetu

Vydělávání peněz online není snadné. Úspěch vyžaduje čas, úsilí, trpělivost i chuť se sebevzdělávat. Neexistuje rychlý výdělek na internetu, díky kterému zbohatnete přes noc.

Vyhněte se nápadům a nabídkám, jak vydělat peníze nelegálně či dokonce na úkor jiných lidí. Kromě toho, že uškodíte třeba jiné nešťastné mámě v nouzi, jednoho dne vás odhalí Finanční úřad, Policie ČR či jiný státní orgán.

Časté jsou bohužel i nelegální nabídky, které spočívají v praní špinavých peněz. Neznalí brigádníci přeposílají tisícové částky na tuzemské i zahraniční účty. Taková „brigáda“ vás ale může dostat do problémů, jelikož odesláním byť jediné takové platby se stáváte spolupachatelem. Více jsme o tom psali zde.

Raději se zaměřte na budování dlouhodobého a stabilního příjmu a vzdělávejte se v oblastech, které vás baví. Online najdete širokou škálu kurzů, jichž se lze zúčastnit online, a tak učení jednoduše skloubíte s péčí o malé děti. Autor: Mchaela Dočkalová

Reklamní sdělení

 

 

 

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie