Zobrazit přihlášovací formulář

To nejlepší pro miminka? Vsaďte na produkty Tommee Tippee

  • Publikováno:
To nejlepší pro miminka? Vsaďte na produkty Tommee Tippee

Zjednodušte si každodenní péči o vaše nejmenší s oblíbenými produkty značky Tommee Tippee. Tato kalifornská značka vznikla už v roce 1969 a od té doby zásobí trh inovativními a kvalitními produkty, které rodiče malých dětí jednoduše milují. Po čem sáhnout?

Dárky do porodnice

Sháníte praktické dárky pro novopečené rodiče a jejich ratolesti? Právě takové u Tommy Tippee seženete. Ať už sáhnete po dudlíku, kojenecké láhvi, nebo jídelní sadě pro miminka, věřte, že tyto funkční dárky udělají radost mamince i miminku. Vedle nešlápnete ani se sadou určenou k péči o nehty i vlásky miminka. Praktickým může být i digitální teploměr, který si sice nepřejeme muset často používat, ale je dobré ho mít vždy připravený. 

Příbory i hrnky pro nejmenší

Podávání prvních příkrmů i vody či čaje z hrnku je pro rodiče obvykle velkou událostí! Vybavte se na ni s produkty Tommee Tippee, jež miminkům vyhovují svým tvarem i použitými materiály. Rodiče zase ocení příjemné designy produktů i jejich ceny. Pro malé dětičky, jež jsou částečně či úplně krmeny formulí nebo odstříkaným mateřským mlékem, budou vhodné kojenecké láhve, které díky tvaru savičky vyhovují většině miminek. 

Koš, který nesmrdí? To umí Tommee Tippee

Použité plenky nemusí být cítit po celém bytě. S kompaktním košem, jež ale pojme až 28 plen, které samostatně zabalí do vícevrstvé GREENFILM™ folie, bude hračkou udržet vaší domácnost stále voňavou. 

Sladký spánek pro miminka i rodiče

Závěsné hračky, jež zahrají miminku k usínání příjemnou melodii, noční světlo i světelný a zvukový pomocník, který dokáže vytvořit ideální podmínky ke spánku našich nejmenších. I takové vybavení seženete u Tommee Tippee. A co je důležitější než právě kvalitní spánek?

Ať už sáhnete po jakémkoliv z produktů této oblíbený značky, věřte, že nebudete litovat. Ať už sháníte dárek pro čerstvé rodiče, nebo potřebujete vybavit vlastní domácnost, kterou obývá roztomilý malý človíček, Tommee Tippee je volbou číslo jedna u mnoha rodičů napříč kontinenty. 

Reklamní sdělení

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie