Zobrazit přihlášovací formulář

Veronika Kašáková, Berenika Kohoutová a Petra Nesvačilová vybíraly semifinalistky Maminky roku

Veronika Kašáková, Berenika Kohoutová a Petra Nesvačilová vybíraly semifinalistky Maminky roku

Více než 250 příběhů odvahy, síly, mateřské lásky, vůle, nápaditosti nebo podnikavosti. Jde vůbec vybrat ten NEJ? Projekt Maminka roku 2023 je v plném proudu a dnes vám ukážeme, jak to vypadalo, když VIP patronky dorazily do redakce a vybíraly s námi semifinalistky.

 

Ačkoliv se Veronika Kašáková, Petra Nesvačilová a Berenika Kohoutová s úsměvem vítaly a povídaly by si s námi hodiny, rozhodnout se muselo. A jednoduché to rozhodně nebylo. Především kategorie Maminka hrdinka přinesla opět až neuvěřitelné důkazy o tom, co ženy dokážou zvládnout.

„Vybrat pět maminek z každé kategorie nebylo vůbec jednoduché. Několikrát došlo i na slzy. Doufám, že se nám to povedlo, ale samozřejmě jsme nemohli vybrat úplně všechny maminky,“ říká editorka Vanda Stöckbauerová.

Veronika Kašáková vybírala srdcem

Patronkou kategorie Maminka hrdinka je už podruhé modelka a influencerka Veronika Sovadina Kašáková. Koho zvolila k postupu? „Tentokrát je to velmi osobní, protože do kategorie hrdinky se přihlásila maminka, žena, která vyrůstala v dětském domově. A má holčičku a holčička má Downův syndrom. A pozor, poslední věc, která je na tom nádherná, a je potřeba ji zmínit, je, že maminka pracuje v dětském domově. Takže krásný příběh,“ říká Veronika, která sama vyrůstala v dětském domově, a tak nikoho nepřekvapilo, že svůj hlas dala právě soutěžící Simoně Lošťákové.

Berenika Kohoutová dala na osobní zkušenosti

Herečka Berenika Kohoutová je patronkou Maminky podnikatelky. Do redakce dorazila i s tříletou Lolou a na výběru si dala pečlivě záležet. Dokonce do něj zasáhla i osobní zkušenost. „Vybrala jsem nakonec Karolínu Salomonovou, protože je to taková shoda náhod. Ona je ředitelka školky, kam chodí Lola. Má tam vždy svoje úplně malinký dítě a ještě má asi tříletého chlapečka. A já jsem na ni vždycky koukala, jak tam chodí s tím miminkem, všude kolem ty děti, ona to tam organizuje. Čerstvě otevřela novou pobočku a fakt jsem ji obdivovala. A pak nezávisle na tom jsem zjistila, že se přihlásila do Maminky roku, tak mi to přišlo super, ji vybrat, když vidím naživo, jak tu práci zvládá,“ zdůvodňuje svou volbu Berenika.

Petru Nesvačilovou ovlivnila vlastní záliba

Do výběru semifinalistek blogerek se zapojila herečka Petra Nesvačilová. Ta si užívá hlavně malou dceru Jasmínku, ale také chvíle, kdy z mateřského světa na chvilku unikne. A má jednu zálibu, která hrála roli při rozhodování. „Vzhledem k tomu, že jsem typ člověka, který strašně rád chodí, se svými kamarádkami jsem dřív chodila 30 a víc kilometrů, a mám to ráda, tak mě zaujala maminka blogerka Eliška. Už přešla celé Česko a teď se chystá k Baltu a pro mě to je něco, co je vlastně s malými dětmi zajímavý,“ vypráví Petra, proč padla volba na blogerku Elišku Kopicovou.

V redakci jsme se všichni shodli, že titul by si rozhodně zasloužily všechny, a nejen ty přihlášené maminky. Až do 20. července tak budeme velmi zvědaví, jak se karty dále zamíchají a kdo postoupí až do slavnostního finále.

A právě teď můžete na maminka-roku.cz hlasovat ve třech kategoriích. Hledáme Maminku podnikatelku, Maminku blogerku a Maminku hrdinku. Tak neváhejte a podpořte svou favoritku!

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie