Zobrazit přihlášovací formulář

Kabelky Pinko – stylový doplněk ke každému outfitu

  • Publikováno:
Kabelky Pinko – stylový doplněk ke každému outfitu

Lék na jarní únavu? Zamilovaní ptáčci. Když sbor opeřených mrňousů spustí své jarní árie, hned máte větší chuť do života. Dejte průchod své radosti a pořiďte si stylový doplněk. Kabelky italské značky Pinko jsou skvělou volbou pro každou nezávislou, silnou a sexy ženu.

Poznávací znamení: ptačí dvojice

Kabelky Pinko poznáte na první pohled – zdobí je výrazné zlaté či stříbrné kování v podobě dvou letících ptáčků, kteří se dotýkají zobáčky. Pinko je totiž módní značka, která se nebojí být svá. Od svého vzniku na počátku 80. let 20. století, kdy ji v Itálii založili Pietro Negra s manželkou Cristinou Rubini, sází na originální nápady návrhářů a materiály nejvyšší kvality.

Pravá italská vášeň i elegance

Trička, halenky, sukně, šaty, kalhoty i další oblečení v elegantním městském stylu a samozřejmě i kabelky značky Pinko nezapřou svou zemi původu. Na první pohled vyzařují italského ducha – touhu po dokonalosti a eleganci, opravdovou vášeň i smysl pro romantiku. Kabelky Pinko jsou stylovým doplňkem, který podtrhne vaši ženskost a upoutá pozornost.

Kvalitní kůže, textil i spousta tvarů a barev

Vybrat si přitom můžete z mnoha provedení, tvarů i velikostí od minikabelek přes psaníčka až po kabelky s rukojetí. Chcete čistě koženou kabelku, nebo vás víc zaujme kombinace materiálů? U některých výrobků můžete vybírat z více barevných variant a také ozdobní ptáčci mohou být zlatí, stříbrní, a dokonce i vytvarovaní z kůže v barvě kabelky.

Najděte si svou vysněnou kabelku Pinko

Například červená kabelka Love Bell Classic je vyrobená z přírodní usně a textilu. Návrháři se inspirovali estetikou hippies a ozdobili kabelku hravými kovovými ověsy. Šedohnědá Love Click Crossbody Big vás zase uchvátí výjimečnou elegancí. Díky minimalistickému designu a kombinaci dvou hnědých odstínů se světle šedou vyniká u této kabelky především typická ozdoba s ptáčky. Tyto i další kabelky Pinko najdete na MODIVO.

Ke kabelce i něco na sebe?

Avšak jaro byste měli přivítat v novém od hlavy až k patě! Když se vám podaří ulovit ten správný kousek značky Pinko ozdobený úchytem se zamilovanými ptáčky, možná svůj jarní outfit doplníte něčím dalším. Co třeba elegantní blejzr, originální triko nebo dámský bomber? Na MODIVO najdete spoustu kvalitního oblečení podle nejnovějších trendů díky širokému výběru prémiových módních značek.

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie