Zobrazit přihlášovací formulář

3 trendy dámské džíny, které se budou v roce 2023 nejvíce nosit

  • Publikováno:
3 trendy dámské džíny, které se budou v roce 2023 nejvíce nosit

Věděli jste, že rok 2023 bude rokem denimu? Zatímco minulému roku dominovala kůže a koženka, nadcházejících dvanáct měsíců bude patřit džínovině. Kvalitní, dokonale padnoucí a nadčasové džíny by vám proto v šatníku rozhodně neměly chybět. Jaké džíny se budou v roce 2023 nosit nejvíce?

Sehnat džíny, které by byly kvalitní, perfektně vám sedly, a navíc byly cenově přijatelné, dokáže být občas opravdu náročné. Obchod House vám proto přináší opravdu pestrou a bohatou nabídku dámských džín, ze kterých si jistě vyberete i vy. 

Zvonáče slaví svůj velký comeback

Není žádným překvapením, že se módní trendy neustále opakují. A tak není divu, že se po letech na scéně opět objevují takzvané zvonáče. Tedy kalhoty do zvonu, které v lidech vyvolávají různé emoce. Jedno je však pravdou, zvonáče jsou opět in a je třeba si na ně zvyknout. I když by se mohlo zdát, že je tento trend vhodný pouze pro mladé dívky, opak je pravdou. Pouze stačí zvonové kalhoty správně kombinovat. Zatímco slečnám budou slušet zejména zvonáče s vyšším pasem doplněné o cropped halenku, dámy ve středním věku mohou džínové kalhoty doplnit o ležérní sako a lodičky.

Mom džíny jako nestárnoucí klasika

Dámské džíny jsou považovány za nejvíc must-have kousek dámského šatníku. Jedním z vůbec nejoblíbenějších střihů jsou pak dámské džíny mom. Ty se dají nosit v rámci elegantních i sportovnějších outfitů, můžete je obléct na cestu do práce, do školy, do města i na rande a vypadají perfektně v kombinaci s lodičkami i teniskami. Jelikož nejsou mom džíny příliš upnuté, nikde vás nebudou tlačit ani škrtit a budete se v nich cítit příjemně celý den. 

Stylové black denim džíny

V neposlední řadě rozhodně nesmíme vynechat ani džíny black denim, neboť právě i ty se řadí mezi velmi oblíbené a v letošním roce hojně vyhledávané. Právě černé džíny totiž mají tu výhodu, že je unosíte skutečně kamkoliv a kdykoliv. Obchod House vám dámské černé džíny https://www.housebrand.com/cz/cz/zena/obleceni/dziny nabízí v nejrůznějších střizích a modelech, aby si mezi nimi snadno a jednoduše vybrali i ti nejnáročnější zákazníci.

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie