Zobrazit přihlášovací formulář

3 důvody, proč si letos pořídit béžové boty! Už jsou součástí vašeho botníku?

  • Publikováno:
3 důvody, proč si letos pořídit béžové boty! Už jsou součástí vašeho botníku?

Béžová barva se v posledních letech těší stále větší popularitě. Ani bílá, ani šedivá, ale stále univerzální a hodící se absolutně ke všemu. A přesně to oceníte u béžových bot. Proč ani letos nesmí chybět ve vašem botníku? Prozradíme vám to.

1. Béžová? Barva, která vládne šatníkům i botníkům

Ať už otevřete profil jakékoliv ze světových i českých influencerek, dost možná narazíte na nepřehlédnutelné množství kombinací outfitů tvořených z běžových kousků oblečení. Od hlavy až k patě. Jednotlivé odstíny béžové k sobě totiž skvěle pasují. Hodí se ke všemu, působí elegantně a jsou zkrátka trendy. Proč se neinspirovat a béžovou barvou nezkusit ozvláštnit i váš šatník či botník? Řadu béžových kozaček, polobotek a populárních chelsea botek můžete vybírat na stránkách https://www.eobuv.cz/tamaris.html. Nebojte se jít s trendy a sáhnout po kousku, který ve vašem botníku prozatím místo neměl.  Fantazii se meze nekladou a v módě tohle heslo platí dvojnásob. Béžová je zkrátka pojmem, který má ve světě módy své místo.

2. A co k béžové nosit? Cokoliv

Nespornou výhodou béžové barvy je i to, že ladí zkratka ke všemu. Pokud nevíte, s čím ji kombinovat, aby vypadal výsledek jednoduše skvěle, nemusíte si s tím dlouho lámat hlavu. I když nesáhnete vedle v případě, že zvolíte barvy výrazné, dobrou volbou vždy zůstane i černá, bílá nebo šedá – tedy barvy, které se taktéž vždy hodí ke všemu a jsou jednoduše neutrální. K béžovým kozačkám můžete obléct jak úzké džíny jakéhokoliv odstínu, tak černé kalhoty. Podobně jednoduché je to i při výběru různých doplňků nebo svršků. Béžová je zkrátka přesně tím, co v šatnících potřebujeme. Přečtěte si článek 3 důvody, proč potřebujete ve skříni černou kabelku, a pochopíte, že právě třeba tahle volba bude tou nejlepší i v případě béžových outfitů. 

3. Barva, která nevyjde z módy

Výhodu neutrálních odstínů je i fakt, že nikdy nevyjdou z módy. Nemusíte se bát investice do takto barevně laděných kousků, jelikož se mohou stát součástí kapsulového šatníku, který si žádá kvalitní, nadčasové a minimalistické oblečení, které můžete nosit po dlouhá léta. Podobně jako nešlápnete vedle s černou či bílou barvou, béžová je podobně praktickým odstínem, který si zkrátka zamilujete. Nemusíte se bát právě podle tohoto trendu nakupovat – jedná se totiž o trend, který nevymizí. Chytře zvolené kousky navíc využijete k mnoha různým příležitostem. Dnes není výjimkou ani kombinování čistě sportovních kousků s kousky elegantními. Proto se mixování stylů nebojte. Například tenisky k šatům mohou vypadat skvěle a jejich využití bude hned o něco širší. 

Nepřeberné množství béžových bot? Víme, kde vybírat 

Z množství aktuálně dostupných modelů bot, které seženete v trendy béžových odstínech si vybere dost možná úplně každý. Polokozačky s výraznou přeskou, kožešinou nebo mohutnou podrážkou či platformou můžete vybírat na webu https://www.eobuv.cz/damske/kozacky-a-jine/barva:bezova.html

 

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie