Zobrazit přihlášovací formulář

Dárek na poslední chvíli: 5 tipů na báječné zážitky. Darujte wellness pobyt nebo třeba skok padákem

Dárek na poslední chvíli: 5 tipů na báječné zážitky. Darujte wellness pobyt nebo třeba skok padákem

Nestresujte se letos běháním po obchodních centrech ještě na Štědrý den a vymýšlením, co neotřelého letos pořídit. Stejně se nejspíš do vkusu obdarovávaného netrefíte. Vsaďte proto tentokrát raději na dárkový voucher na nějaký zážitek, ať už relaxační, gurmánský nebo akční. Vybrali jsme pro vás pár těch nejlepších tipů pro inspiraci.

Adrenalin ve vzduchu

Kdo by netoužil vznést se do výšky a vychutnat si okouzlující pohled na malebnou krajinu pod ním. Nebo otestovat své hranice při tandemovém seskoku padákem. Ať už hledáte adrenalinové zážitky pro odvážné nebo klidné vyhlídkové lety pro ty, kteří se chtějí kochat, nabídka voucherů na takové zážitky je víc než bohatá. A pokud by jim jen přihlížení nestačilo, mohou na chvíli převzít zřízení a vyzkoušet si pilotování letadla.

Oblíbeným zážitkem a dárkem pro muže i ženy jsou vyhlídkové lety balonem. Naskočit do proutěného koše a prožít romantické chvíle vysoko nad zemí. V poklidu si "plout" vzduchem nad Českým rájem, Křivoklátem nebo třeba Pálavou. Na výběr je spoustu lokalit po celé republice. Opravdu výjimečným zážitkem je pak privátní let balonem pro dva.

Plánujete darovat pořádné vzrušení? Pak zvolte bungee jumping nebo seskok padákem. Ještě než obdarovaný vykročí do prázdna, zaplaví ho mocná vlna adrenalinu. A pak už jen letí volným pádem a užívá si neuvěřitelnou volnost. Zatímco při bungee jumpingu bude skákat sám, při výskoku z letadla půjde o tandemový seskok se zkušeným instruktorem. Ideální dárek pro adrenalinové nadšence.

Milovníky letadel zase nadchnou vyhlídkové lety. Najdete tu starou dobrou Cessnu i ultralehká letadla neboli ultralighty. Pro odvážnější můžete vybrat akrobatický let plný přemetů a výkrutů. Součástí některých letů je zážitek nazvaný Pilotem na zkoušku. Při něm obdarovaný na chvíli převezme řízení a bude letadlo pilotovat sám. A pokud dává přednost spíše helikoptérám, vyberte let vrtulníkem. 

Širokou nabídku voucherů najdete ZDE >>

Pro milovníky saunování i masáží

Voucher do sauny potěší každého, kdo by si rád dopřál pravidelné prohřívání a relax. Saunový svět Aquapalace Praha nabízí celkem 18 prohříváren s různými teplotami a ceremoniály, které přidávají na intenzitě prožitku z návštěvy. Vedle místností uvnitř areálu nabízí i venkovní zázemí společně se srubovou baňou, rozsáhlou relaxační zónu s ochlazovacími bazénky i lehátky.

Své partnerce, mamince nebo kamarádce můžete také udělat radost voucherem na rituál, který si oblíbila již egyptská královna. Dopřejte jim pocit královské relaxace s celotělovou aroma masáží a nechte je přenést se během krátké chvíle do nekonečného ráje.

Vouchery jsou k dostání na e-shopu Aquapalace Praha

Rodinný relax na horách

Aparthotel Svatý Vavřinec, který se nachází v přirozeném centru Pece pod Sněžkou, si získal oblibu rodin s dětmi, zejména proto, že jim poskytuje hned 3 perfektně vybavené herny a součástí je i venkovní dětské hřiště. V sezoně se o děti hostů postará kouzelná babička Naďa, která je pohlídá, zatímco rodiče si mohou užít čas pro sebe. Pobyt zde si ale samozřejmě užijí i páry nebo třeba kamarádky. Pro milovníky odpočinku se zde nachází velmi útulné Krkonošské wellness, které mimo 3 druhy saun a 2 vířivek nabízí i skvělé masáže a kosmetická ošetření. Páry zase rádi využívají romantickou vinárnu a perfektní gastronomii Vavřinec Restaurace, která si získala ohlas zejména za skvělá stařená masa připravovaná na italském X-Oven grilu na mangrovníkovém dřevě, ale i za široký výběr kvalitních rumů a zahraničních i tuzemských vín.  

Aparthotel získal již celou řadu ocenění a přitahuje milovníky architektury a designu. Již v roce 2017 získal cenu Nejlepší realitní projekt roku, v roce 2019 byl nominován na Stavbu roku a ještě v tom samém roce proměnil ve vítězství nominaci v soutěži Nejlepší z realit. Pravidelně vítězí v soutěži Hotel roku a v letošním roce zvítězil v kategorii Wellness & SPA v soutěži Amazing Places. 

Dárkový voucher pořídíte na webových stránkách Aparthotelu Svatý Vavřinec.

TIP REDAKCE

Nehodí se vám žádný z našich tipů? Vyberte si sami! Vouchery na tisíce různých zážitků nejen v Česku, ale i v zahraničí, seženete na nejoblíbenějším portálu Slevomat. Nabídky si můžete filtrovat podle města, odkud jste, nebo třeba podle konkrétního zážitku, který hledáte.

Pro ty, kteří ocení dobré jídlo

Máte ve svém okolí gurmána, který rád poznává nové podniky? Nebo jen chcete své blízké potěšit voucherem na nějaké vymazlené jídlo bez práce? Ať už vyberete degustační menu o více chodech, v němž kuchaři kombinují nejrůznější suroviny tak, aby pro hosty připravili jedinečný gastronomický zážitek, running sushi, steak, křupavou kachnu nebo třeba podnik, v němž podávají tradiční pokrmy české kuchyně, stoprocentně nešlápnete vedle. Tyto vouchery patří už několik let mezi nejoblíbenější vánoční dárky.

Širokou nabídku voucherů najdete ZDE >>

Dovolená u moře

Asi nám dáte za pravdu, že není nad to strávit nějakou tu dobu někde v teple u moře. Potěšte své nejbližší třeba poukazem na zájezd do Egypta, Řecka nebo na Kapverdy. Každý člověk si rád odpočine od pracovního stresu, vypne a vypadne na pár dnů ven. Ne každý si ale může dovolit zaplatit svým blízkým celou dovolenou. I tak ale můžete své nejbližší příjemně překvapit! A to dárkovým šekem v různé nominální hodnotě na dovolenou dle jejich vlastního výběru. Například v cestovní kanceláři Blue Style, která nabízí pobyty v 19 zemích a 40 destinacích, vám připraví dárkový voucher na míru, včetně vašeho osobního textu, který pod stromečkem zajisté sklidí obrovský úspěch!

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie