Zobrazit přihlášovací formulář

Veronika Žilková uctila památku zemřelého syna a zveřejnila jeho fotku

Veronika Žilková uctila památku zemřelého syna a zveřejnila jeho fotku

Svátek zesnulých neboli Dušičky je dnem, kdy vzpomínáme na ty, kteří nás opustili, zapalujeme pro ně svíčku. Často nám to pomáhá vyrovnat se s jejich odchodem. Nejinak to má herečka Veronika Žilková (61), kterou osud před šestnácti lety připravil o osmiměsíčního syna. 

 

Život se s populární herečkou příliš nemazlil. Ve svých pětačtyřiceti letech si musela projít tím, co je noční můrou každého rodiče. Syn Melichar, kterého měla s bývalým manželem Martinem Stropnickým, se narodil s brániční kýlou. Po narození nedýchal a musel podstoupit náročnou operaci. Jeho plíce se ale přesto nezačaly rozvíjet. Přesto, že se prvních šest měsíců snažil bojovat, nakonec svůj boj o život prohrál.

„Chodila jsem za ním každý den, hrála si s ním, krmila ho. Vychovala jsem pět dětí, ale vyprovodit dítě ke smrti? To jsem věděla, že na to nemám. V tu chvíli nastoupil můj muž, který u něj byl celý týden. Byl tam, když nastala smrt,“ přiznala před 6 lety herečka v pořadu 13. komnata.

S tímto nesmírně emotivním a bolestným zážitkem se ve svém nitru srovnává dodnes. A na malého Melichara a chvíle strávené s ním právě na Dušičky každoročně vzpomíná.

"Dnes mají svátek všechny naše lásky, které žijí už pouze v našich srdcích. Melichar R.I.P.," napsala dnes na svém instagramovém profilu a k příspěvku připojila také fotografii syna Melichara (†198 dnů).

"Vzpomínejte dnes na ně s radostí, že jsme s nimi aspoň nějaký čas prožili...," doplnila ještě.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie