Zobrazit přihlášovací formulář

Vojta Kotek je tátou! Neuvěříte, jaké vybral synovi jméno

Vojta Kotek je tátou! Neuvěříte, jaké vybral synovi jméno

I když populární herec běžně vše, co se týká jeho soukromí, drží v tajnosti, tentokrát udělal výjimku. Zřejmě měl potřebu podělit se o radostnou událost, kterou rozhodně narození dítěte je. A prozradil také, jaké netradiční jména synovi s manželkou vybrali. Jsou hned dvě a jedno z nich je opravdu netradiční. 

"Je tu s námi! Vítej synáčku! Milujeme tě!", napsal v pátek k dojemné fotografii, na níž je ručička čerstvě narozeného syna. Nechybělo samozřejmě ani připojené srdíčko. 

V postu na svém instagramovém účtu Vojta Kotek prozradil i jméno, které miminko dostalo. A právě to mnohé překvapilo snad úplně nejvíc. Syn se totiž jmenuje Hubert I. Šman Kotek. Je pravdou, že herec v rozhovoru pro CNN Prima News krátce po svatbě, která v tajnosti proběhla na konci června, prozradil, že se syn nejspíš bude jmenovat Šman, nikdo mu ale moc nevěřil. Je totiž známý tím, že často a rád vtipkuje.

„Vždycky jsem si dělal legraci, že bych chtěl, aby se můj syn jmenoval Ježíš. Ono to zní ambiciózně, ale když si k tomu řeknete to příjmení, tak z toho vyleze vtip. Ale protože mám židovské předky, měl by se jmenovat Šman. Takže mu furt říkáme Šmane, Šmanísi, Šmanimíre. A obávám se, že mu to zůstane," řekl tenkrát. 

Pod fotografií se samozřejmě hned začala objevovat spousta gratulací, nechyběly ani ty od přátel a hereckých kolegů. Například Aňa Geislerová napsala: "Šman-Kotek! To je konečne jmeno!! Gratuluju vám! Hura! Ať žije Šmankoteček!". Ke gratulantům se připojila i Nikol Štíbrová: "Ježiš! Boží! Gratuluju, brácha!". Herečka Jitka Schneidrová příspěvek zase okomentovala takto: "Hubert I. lamač srdcí ! jupík gratulujuuuuu". Pogratulovat nezapomněla ani FTV Prima, na níž se Kotek často objevuje. Z poslední doby stojí za to zmínit hlavní roli v seriálu Einstein nebo moderování pořadu Dream team. "Gratulujeme k narození chlapečka! Přejeme zdraví, štěstí a plnou náruč lásky.", napsali.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie