Zobrazit přihlášovací formulář

Dárek k Valentýnu: 10 tipů pro muže i ženy, které vaši polovičku potěší

Dárek k Valentýnu: 10 tipů pro muže i ženy, které vaši polovičku potěší

Za pár dní oslavíme svátek svatého Valentýna, který je v Česku stále populárnější. Už máte vybraný ten pravý romantický dárek? Způsobů, jak potěšit milovanou osobu, je celá řada. Muži by rozhodně neměli zapomenout koupit ženě kytičku, chybět by neměla ani malá pozornost z lásky na obou stranách. Vybrali jsme pro vás deset dárků, které nezruinují vaši peněženku, ale udělají radost.

Bublinky k romantice patří 

Připijte si při romantice u svíček růžovým sektem Rotkäppchen Rosé Sec. Jedná se o delikátní sekt vyrobený z pečlivě vybraných modrých odrůd. Jemná ovocná chuť se stopou jahod vám poskytnete dokonalý požitek a navíc tento osvěžující přípitek pomůže navodit tu správnou slavnostní atmosféru. K dostání od 139 Kč. Více informací na rotkaeppchen.cz.

Toaletní voda je dárkem, který nikdy nezklame

Sáhněte tentokrát třeba po EdT You 2.0 Loading od značky Playboy, která se vyrábí v dámské i pánské variantě. Dámská toaletní voda Playboy You 2.0 Loading dodá neodolatelnou svůdnost, která bude nositelku provázet během celého dne. inspiruje ovocně květinovou kompozicí. Vrchní tóny se otevírají ve spojení bergamotu, čerstvé zelené hrušky a osvěžujícího černého rybízu. V srdci vůně dominuje květ pomerančovníku, lístky fialky a jemné pačuli. Jedinečnou nuanci dotvářejí hřejivé tóny fazolky tonka, pižmo a santalové dřevo v základu. 

Pánská EdT You 2.0 Loading je inspirována prostředím populárního esportu. K počítačovým hrám nezaměnitelně odkazuje nápaditý design obalů s 3D retro digitálními motivy a logo vůní vytvořené pixelovým fontem. Výrazná moderní vůně pro muže, kteří chtějí mít vždy náskok před ostatními. Povzbuzující spojení zázvoru a grapefruitu s osvěžujícími sladkokyselými tóny zeleného jablka a ananasu okamžitě rozproudí vaši energii. Nadčasová kombinace pačuli a santalového dřeva v základu dodává vůni dynamiku a podtrhuje atmosféru adrenalinových honiček a strhujících zápasů v kyberprostoru. 

Baťa tenisky a batoh z valentýnské kolekce LOVE MARCH

Nezáleží na tom, zda slavíte Valentýna a nebo až 1. máje. Láska by se měla nosit hrdě po celý rok, a je jedno zda ji máte v srdci anebo na batohu, kabelce či na botách. Kolekce LOVE MARCH je barevná, optimistická, a díky drobnému printu na jednotlivých modelech i plná lásky, tak se nebojte vykročit vstříc jaru v barvách i v pohodlném designu i prodyšných materiálech.

Porcelánové hrnečky pro zamilované

Dva vyladěné hrnky na čaj, kávu nebo třeba čokoládu s ladícím motivem srdcí jsou skvělým dárkem pro kohokoliv, komu chcete dát najevo svou lásku. Obdarovaný tak na vás bude myslet při každé ranní kávě či čaji. Koupíte na Astoreo.cz za 169 Kč.

Atraktivní povlečení pro všechny zamilované

Povlečení Lovely vnese do vaší ložnice svěží nádech moderní romantiky. Získá si vás oblíbenou kombinací černé, zlaté a krémově bílé barvy. Zdobný nápis "love itself" na přikrývce vyniká v černé barvě, polštář odhlehčuje bílé písmo. Vzor je z obou stran povlečení stejný. Jemný dotyk přírodní 100% bavlny si vás získá, protože je toto povlečení velmi hebké a hladké na omak. Použité barvy ještě vylepšují jeho vlastnosti. Určitě vás potěší, že barvy zůstávají zářivé i po mnoha praních. Povlečení je opatřeno komfortním zipovým uzávěrem.  Koupíte na www.matejovsky-povleceni.cz. Cena od 1090 Kč na jednu postel.

Nechte svoji lásku vzplát

Speciální dvojice svíček, vhodná nejen ke dni svatého Valentýna, nese název Ty a Já a je oslavou lásky jako takové. Obě svíčky jsou vyrobené ručně a pouze ze sójového vosku a éterických olejů. Jejich čisté přírodní složení je synonymem lásky v té nejčistší podobě. Každá ze svíček je zcela jiná. Jsou vytvořené na principu jin a jang. I přes svou odlišnost dospívají po společném zapálení k harmonickému souladu. Jejich vůně se nepřebíjejí, naopak se podporují a pracují v naprosté symbióze. Šedivá svíčka s názvem Ty reprezentuje jin. Její svěží vůně s nádechem pomeranče, bergamotu, aloisie a yuzu je lehká jako vítr, působí vesele a nabuzuje k aktivitě. Růžová svíčka Já reprezentuje jang. Jedná se o harmonizující zemitou vůni ovlivněnou andělikou, magnolií, Pettitgrain a šalvějí. Je to těžká, temná vůně, která zklidní myšlenky a napomáhá při relaxaci. Dvojice svíček Ty a Já je oslavou lásky a propojení dvou bytostí. Více informací naleznete na tvojesvicka.cz. Prodejní cena dvojice svíček Ty a Já je 990 Kč.

Valentýnský sushi set

Štěpán Návrat připravil ve svých restaurací Café Buddha a PRU58 skvělou nabídku na Valentýna. Jedná se o sushi set na doma. Objednávky lze uskutečnit přes webové stránky od 11.2.2022. Samotný rozvoz po Praze a okolí 13.2. a 14.2.2022 od 11:30 do 21:30. Nutná platba předem a uvedení přesného termínu doručení. Poslední objednávky jsou přijímány do 13.2.2022 11 hodin. Set obsahuje 42ks báječného sushi (Nigiri Unagi, Maguro, Ebi 6ks; Ebi tempura 4ks; Smoky Avocado 8ks; Sakura Tuna 16ks; Ibodai 8ks; Chuka), obaly, hůlky, sójové omáčky, nakládaný zázvor a wasabi. Objednávat můžete na shop.cafebuddha.cz. Cena setu činí 1799Kč. 

Elixír (z) lásky, který nestoupne do hlavy

Nečekejte kouzelný nápoj ani klišé v podobě bublinek. Tento Elixír neteče, zato ale kouzelně křupe. Na vlnách müsli se vznáší kousíčky ruby čokolády, mrazem sušené jahody, maliny a mezi plátky mandlí a afrodiziakální guaranou zurčí borůvky v hořké čokoládě s jahodovým prachem. Jako každý rok si v Mixit dali záležet i na obalu. Tubus je na pohled stejně pohádkový, originální a plný lásky jako jeho obsah. Tento Elixír obměkčí nejedno srdce, ať už ho své drahé polovičce daruje rytíř nebo rytířka. Nakoupíte na www.mixit.cz. Cena za Elixír je 219 Kč za 580 g. 

Výjimečné hodinky pro výjimečného muže

Pokud hledáte něco hezkého a praktického, co bude mít vaše polovička na očích každý den, rozhodně nesáhnete vedle s hodinkami. Ty jsou prakticky jediným šperkem, kterému se žádný muž nebrání. Pánské hodinky a šperky značky Boccia Titanum jsou navrženy designéry z celého světa. Všechny titanové komponenty kolekce BOCCIA TITANIUM jsou vyrobeny z čistého titanu – výjimečného materiálu. Pořídíte je za outletovou cenu 3003 Kč v obchodě Chrono ve Fashion Arena Prague Outlet.

Vyznejte lásku krásným šperkem

Preferujete spíše jednoduché šperky, které působí sice nenápadně, přesto mají své jedinečné kouzlo? Takovými skvosty jsou ty z návrhářské dílny Mosuo. Jemné a decentní šperky Mosuo jsou stříbrné a potažené velmi silnou vrstvou 18k zlata. Radost určitě udělá jednoduchý a přesto efektní náramek nebo náhrdelník Heart gold. Pořídíte je na www.ornamenti.cz. Náramek za cenu 1490 Kč a náhrdelník za 1790 Kč.

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie