Zobrazit přihlášovací formulář

Tipy na last minute dárky nejen pro babičky a dědy: Zaručeně potěší a seženete je i na Štědrý den

Tipy na last minute dárky nejen pro babičky a dědy: Zaručeně potěší a seženete je i na Štědrý den

Přišli jste na to, že jste na někoho ve svém okolí zapomněli nebo jste třeba jen kvůli všem svým povinostem neměli zatím čas nějaký ten dárek pořídít? Nepropadejte panice! Stále ještě máte čas. A abyste nic nemuseli pracně vymýšlet, připravili jsme pro vás výběr dárků, s kterými zaručeně nešlápnete vedle. Inspirujte se!

 

Vlasová péče - Revitalon Box - Limitovaná edice

Slunce, horko, plavání. To jsou věci, které naše vlasy každoročně oslabí. Dárkové balení Revitalon nabízí celou řadu produktů, které zajistí komplexní péči pro slabé a vypadávající vlasy. Limitovaná edice obsahuje kapsle Revitalon Forte pro vnitřní výživu vlasů, Kofeinový šampon s obsahem arganového oleje a ceramidů a Vlasové sérum - bezoplachovou péči pro podporu růstu vlasů. K dostání v lékárnách nebo na www.revitalon.cz. Cena: 579 Kč

 

 

Kapsle pro hladkou a vyživenou pleť

Doplněk stravy Elastin N-Medical je originální a jediný hydrolyzovaný bio-elastin pro komfortní užívání. Každá tobolka obsahuje 200 mg hydrolyzovaného bio-elastinu a 300 mg přírodního vitaminu C, získávaného šetrnou metodou ze šípků. Ke každému produktu N-Medical v hodnotě nad 1000 Kč teď navíc získáte vánoční dárek v podobě náušnic Swarovski. Pořídit je můžete v lékárně nebo na www.n-medical.cz. Cena: 1450 Kč

 

 

Předplatné oblíbeného časopisu nebo novin

Pravidelnou dodávku oblíbených tiskovin až domů ocení každý. S předplatným navíc ušetříte až 75 % ceny a u některých ještě obdržíte zajímavý dárek jako je třeba kávovar, vocher na nákupy v hodnotě 1500 Kč, balíček luxusní kosmetiky a podobně. Ženy potěšíte třeba měsíčníkem F.O.O.D., Moje psychologieMaminka nebo týdeníky jako je Blesk pro ženy, Blesk Bydlení, Moje zdraví, Blesk zdravíAha pro ženy a dalšími. Velký výběr najdete i pro milovníky křížovek. Především mužům pak udělá radost třeba deník Sport nebo některý z časopisů jako je Svět motorůAuto tip či Reflex.

Cena předplatného začíná na 296 korunách za měsíc. Typ předplatného a dárek si vyberte na iKiosek.cz.

Vygenerovat si můžete i krásný dárkový voucher s věnováním. Vyplnění a stažení voucheru ZDE >>

 

 

Potravinový doplněk na paměť a pro lepší prokrvení končetin

Všem milovníkům zdravého životního stylu i nadšeným bylinkářům udělá radost dárek v podobě 20 ampulí s výtažkem z Ginkgo biloba v bio kvalitě. Flora Natura Ginkgo Biloba podporuje prokrvení v koncových částech těla jako jsou nohy, ruce a mozek. Příznivě ovlivňuje paměť a soustředění, podporuje psychické síly při duševní únavě. Nakoupíte v lékárně nebo na www. milujubio.cz. Cena: 399 Kč

 

Zdravotní polštář Magniflex Superiore Deluxe Standard

Ačkoliv je navržen ve stylu tradičního polštáře, jedná se o výjimečný produkt. Polštář Standard je vysoký 12 cm a směrem k okrajům se ztenčuje. Nabízí potřebnou oporu při spaní na zádech, na boku i na břiše. Je vhodný pro děti i dospělé.

Cena: 2990 Kč, magniflex.cz

 

 

Kvalitní opasek z pravé kůže

Je ozdobou každého pánského outfitu. Muž by měl mít opasků hned několik, chybět by neměly kvalitní opasky v černé, hnědé a koňakové barvě. Vybírejte z těch kvalitnějších, které nejen skvěle vypadají, ale navíc i dlouho vydrží. Velký výběr nejen zakázkoého zboží nabízí například Brašnářství Tlustý a spol. Cena opasku z pravé kůže začíná na 1 690 korunách.

 

 

Vysavač na rychlé čištění oken bez námahy

Vysavač na okna Kärcher WV 6 Plus Multi Edition s AKU baterií je špičkový pomocník pro rychlé mytí oken beze šmouh. Sice pomocník do domácnosti, ale věřte, že za něj bude každý rád. Disponuje inovativní technologií okenní stěrky a třemi dalšími stěrkami různých barev.

Cena: 2990 Kč, karcher.cz

 

 

Čaj BASILUR Magic Town

Milovníky čaje zase potěšíte nějakým vynikajícím kvalitním čajem v nádherném balení. Vánočně laděná směs kombinuje nejkvalitnější lístky černého čaje, květy chrpy a aroma perníčků.

Cena: 192 Kč, mixtee.cz

 

 

Toaletní voda nike A Spicy Attitude

Vůně plná výzev, výrazně mužná a aromatická, na 100 % souznící s městským stylem. Zatímco svěží ovocné svrchní tóny probudí všechny smysly, srdce příjemně obejme a zahalí do směsice cedrového dřeva a závanů moře. Základ vůně tvoří pižmo a santalové dřevo.

Cena: EdT 30 ml za 269 Kč EdT

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie