Zobrazit přihlášovací formulář

Last minute dárky pro děti: Vsaďte na prověřené hity! Tyhle hračky ještě stihnete pořídit.

Last minute dárky pro děti: Vsaďte na prověřené hity! Tyhle hračky ještě stihnete pořídit.

Do Štědrého večera zbývá už jen pár dnů, jestli tedy ještě nemáte všechny dárky pro děti nebo vnoučata, měli byste si pospíšit. Pokud hledáte inspiraci, vybrali jsme pro vás hračky pro holky i kluky, které nikdy nezklamou. Když je co nejdřív objednáte, bez problémů vám ještě stačí přijít do Vánoc. Odměnou vám budou rozzářené dětské oči.

 

 

Jednorožci hrají prim

 

U holčiček už několik let slaví jednorožci neboli Unicorns velký úspěch. Jsou tedy sázkou na jistotu, obzvlášť, pokud jsou interaktivní. Třeba takový MAC TOYS Interaktivní kouzelný jednorožec vydává roztomilé zvuky, při pohlazení po zádech chrlí páru z pusinky, spokojeně vrní a svítí mu roh různými barvami. A teď ho pořídíte za akční cenu 899 Kč

 

Pravým domácím mazlíčkem pro malou slečnu může být také plyšový jednorožec, který chodí a řehtá. MAC TOYS Kouzelný chodící jednorožec je nyní za akční cenu 649 Kč

Stavebnice Lego si získá každého

 

Perfektním dárkem pod stromeček jsou plastové kostičky, které si získaly už několik generací. Potěší předškoláky, školáky a dokonce i dospělé. Sáhněte například po LEGO Creator 31058 Úžasný dinosaurus za akční cenu 349 Kč. Hrozivý T. Rex s jasně oranžovýma očima umí otevírat tlamu, zuby má ostré jako nože, pohybuje obrovskými drápy a také hlavou a ocasem. V sadě jsou také zbytky poslední kořisti T. Rexe! Lze přestavovat na další skvělé dinosaury; silného Triceratopse nebo strašlivého Pterodaktyla.

 

Menší děti si zase vyhrají s LEGO Duplo Town 10874 Parní vláček za akční cenu 1 199 Kč. Ten je díky snadnému ovládání a spoustě interaktivních prvků vhodný i pro ty nejmenší. Děti se mohou stát strojvedoucím vláčku s motorem s technologií Push & Go – vláček lze uvést do chodu jemným postrčením dopředu nebo dozadu a zastavit přidržením nebo zvednutím z kolejí. Díky pěti barevným kostkám vláček houká, rozsvěcuje a zhasíná světla, zastavuje pro doplnění paliva, mění směr jízdy a zastavuje, kdekoliv je libo.

 

Milovníky přírody a koní stoprocentně potěší LEGO® Friends 41683 Lesní jezdecké středisko za akční cenu 1 439 Kč. S modelem ranče se stájí, kuchyní, jídelnou a ložnicí, se budou moci starat o zvířata a ponořit se do objevování krás lesa. Sada obsahuje 3 postavičky, 2 velké koně a figurku poníka a pejska.

NÁŠ TIP

Hra GIMME TIME!

Novou rodinnou společenskou hru jsme měli možnost otestovat. A slavila obrovský úspěch. Užili jsme si spoustu zábavy a zároveň si všichni skvěle procvičili slovní zásobu.

Umístěte ruku doprostřed stolu před hráče, balíček karet (lehká nebo těžká verze). Přečtěte kartu. Plácněte ruku a hra začíná. Ruka začne jezdit po stole a rozptyluje všechny hráče. Kdo bude nejrychlejší a bude znát odpověď 5 věcí/předmětů na dané téma. Hráč, který první chytil ruku má na odpověď 10 sekund.

Akcní cena 399 Kč

Mrkací miminko jako živé

 

S panenkou ZAPF CREATION BABY born s kouzelným dudlíkem si děti dosyta vyhrají. Součástí balení je 10 doplňků, které podporují funkce panenky, modré body a čepička. Chlapeček je velký 43 cm, ze všeho nejraději spí, jí a koupe se. Moc rád také pije vodu ze své lahvičky. Potom se vyčůrá do plenky anebo do nočníku a roní opravdové panenkovské slzy. Stejně jako může BABY born pít vodu, může jíst i kaši. A dokonce umí i kakat. Oči panenky jsou mrkací, otočením dudlíku ale děti mohou panence otvírat a zavírat oči, ať je tělo v jakékoli poloze. Tělíčko panenky z materiálu „Soft Touch“ je krásně měkké a příjemné. Ruce, nohy a hlava panenky jsou snadno pohyblivé, takže převlékaní oblečků je hračka a skvělá zábava.

Akční cena 1 349 Kč

 

 

Auto na dálkové ovládání

 

Kluci, a nejen ti, auta na dálková ovládání milují. Lehce ovladatelné auto MAC TOYS Spray racers jezdí všemi směry a při zapnutí svítí. Lze měnit 5 módů svícení. Zajímavostí jsou 2 módy jízdy: 1 jízda bez kouře z výfuku, 2 mód - naplní se voda do otvoru na horní části kapoty a autu vychází z výfuku kouř.

Akční cena 899 Kč

Zvířátko jako živé

 

Připravte se, že se děti do rozkošného interaktivního medvídka, který je jako živý a reaguje na dotek i zvuk, okamžitě zamilují a stane se jejich kamarádem. Roztomilý medvídek Hasbro FurReal Blueberry má rád, když ho děti krmí, hladí nebo se s ním mazlí, za odměnu jim „povídá“ (100+ zvukových kombinací). Přitulení nebo polechtání vyvolá u medvídka smích nebo pozná, že je hlavou dolů. Když je čas na spánek, stačí medvídka pohoupat, zavře oči a bez brblání spí. Pořídíte ho teď za akční cenu 1 999 Kč.

Svítící kosmetické studio

 

Toto pouzdro ve tvaru srdce nabízí osvětlené zrcadlo a veškerou dětskou kosmetiku potřebnou k vytvoření dokonalého vzhledu. V tomto svítícím kosmetickém studiu MAKE IT REAL děti najsou 12 různě barevných očních stínů, 2 tvářenky, 3 laky na nehty, lesk na rty, balzám na rty, různé štětce na nanášení a pilník na nehty. Akční cena 699 Kč.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie