Zobrazit přihlášovací formulář

Nepřehlédněte! Hledáme nejsledovanější kuchařku, odměníme ji vlastní tištěnou kuchařskou knihou

Nepřehlédněte! Hledáme nejsledovanější kuchařku, odměníme ji vlastní tištěnou kuchařskou knihou

Pokud rádi vaříte a pečete, určitě na našem webu Mimibazar.cz využíváte populární sekci Recepty, kde se můžete inspirovat čtenářskými recepty, ale zároveň se podělit i o své rodinné poklady. A právě teď díky nim můžete vyhrát zajímavé ceny, jako je vytištění vlastní kuchařské knihy, luxusní horkovzdušná fritéza či rýžovar značky Lauben, nebo rodinné vstupenky do zábavného science centra IQ LANDIA. A to už stojí za zapojení do soutěže!

Nejspíš jste si už všimli, že oblíbené místo pro maminky Mimibazar.cz prochází celý letošní rok  postupnou, avšak velmi výraznou změnou. A to včetně populární sekce Recepty. Cílem je nejen moderní vzhled, ale především snadnější a pohodlnější užívání, prohlíženi, vkládání i upravování vlastních receptů, a to nejen na počítači, ale i v nové mobilní verzi, která je mnohem přehlednější.

Chceme to s vámi oslavit

Připravili jsme si proto pro vás soutěž, která nemá obdoby. Hlavní výhrou je totiž vytištění vlastní kuchařské knihy s vašimi recepty. Zajímavé jsou ale i další výhry, jako například luxusní horkovzdušná fritéza či rýžovar značky Lauben, nebo rodinné vstupenky do zábavného science centra IQ LANDIA.

Stále máte šanci vyhrát i vy!

I když už je soutěž v plném proudu, stále není pozdě zapojit se, do konce totiž zbývají ještě celé dva týdny. Nezáleží vůbec na tom, zda jste stálá uživatelka webu nebo se zaregistrujete nyní a vložíte úplně nové recepty. Sekci receptů totiž denně navštíví desítky tisíc lidí, takže se jen stačí zaregistrovat, přidat pár svých receptů a odkazy na ně pak sdílet na svých profilech na sociálních sítích nebo třeba v různých facebookových skupinách o vaření. Během pár dnů tak můžete být na prvních místech žebříčku.

Princip soutěže spočívá v tom, že Mimibazar po dobu jednoho měsíce počítá návštěvy na receptech každé uživatelky. Průběžné výsledky se propisují na soutěžní stránku, na kterou se návštěvníci webou dostanou ze samotné sekce Recepty. Stále tak máte přehled o tom, kolik lidí váš recept či recepty navštívilo. Samozřejmě platí, že čím víc receptů do databáze pod svým jménem či přezdívkou vložíte, tím větší šanci na výhru máte.

Termín trvání soutěže: 13.10. - 13.11.2021

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie