Zobrazit přihlášovací formulář

Ohromila internet! 100. narozeniny oslavila roztomilá stařenka energickým tanečkem

Ohromila internet! 100. narozeniny oslavila roztomilá stařenka energickým tanečkem

Video, které vám vlije energii do žil, okamžitě zaplavilo sociální sítě a stalo se virálním hitem. Stoletá Sylvia, které teď lidé přezdívají Dancing Queen, všem dokázala, že věk je jen číslo, když to na své narozeninové oslavě pořádně roztočila a rozvlnila se v rytmu twistu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Beaver County Nursing Home (@beavernh)

 

Kulaté výročí narození si pořádnou oslavu zaslouží. A co teprve když jde o rovnou stovku. Ano, vidíte dobře. Přesně tolik totiž je Sylvii Lucille Owens z Oklahomy, které zaměstnanci pečovatelského domu pro seniory Beaver County Nursing Home, v němž žije, uspořádali narozeninový večírek.

A právě na něm Sylvia předvedla, že rozhodně ještě nepatří do "starého železa". Jakmile totiž zaslechla první tóny písně Let's Twits Again od Chubby Checker, předvedla všem zúčastněným roztomilý twist. I když si při tanci musela vypomoci chodítkem, aby neztratila balanc, energie jí rozhodně nechyběla.

Zaměstnanci pak video uveřejnili na profilu pečovatelského domu na TIKToku a na Instagramu a odezva sledujících na sebe dlouho nenechala čekat. Veselý narozeninový taneček si už pustilo přes 70 000 uživatelů. Řada z nich poslala Sylvii milý vzkaz, adlší vyjádřili uznání a popřáli jí vše nejlepší do dalších let.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie