Zobrazit přihlášovací formulář

Jak nekoupit nevhodný dárek? Děti samy poradily

Jak nekoupit nevhodný dárek? Děti samy poradily

Sháníte ještě nějaký ten dárek pro své děti a nechcete vyhazovat peníze za něco, s čím si stejně hrát nebudou? Tým dětských odborníků vyzkoušel na vlastní kůži nové hry a zjistil, co se jim na nich líbilo, a co ne.

Oblíbené deskovky

Naučte své děti správným stravovacím návykům už od útlého věku. V dospělosti vám pak poděkují. Přesně taková je i hra Kvído Zdravouš a Mlsanda. Tahle hra zábavnou formou dětem otevírá cestu ke zdravému životnímu stylu, k objevování zdravých a nezdravých potravin, pohybovým aktivitám, sestavení zdravého talíře a správnému rozhodování a přitom si všichni užijí i dostatek napětí a zábavy.

Jak samy děti ohodnotily tuto hru, se můžete podívat v následujícím videu: 



Pro začínající stavitele

Kdo by neznal oblíbené Duplo. Než se každý stavitel pustí do náročnějšího Lega, měl by se nejdřív seznámit s jeho variantou mladším bráškou, Duplem. Je jedno, jestli si vyberete variantu se zvířaty, kdy se vydáte na safari do africké savany, fotografujete lvy a žirafy, pozorujete roztomilá zvířátka během plavby na kánoi po lesní řece a stavíte hrad z písku nebo raději sáhnete třeba po stavebnici Hasičské auto, která nadchne každého malého kluka.

 

A která ze stavebnic zaujala naši dětskou porotu nejvíce?

 

(rb)

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie