Zobrazit přihlášovací formulář

Maminky testovaly OmegaMarine Family. Jak to dopadlo?

Rybí tuk, strašák mnoha dětí. I když ho dříve doprovázela nevábná chuť a vůně, patří mezi nejúčinnější doplňky stravy vůbec. Jak je na tom rybí tuk nyní? Vybrali jsme několik maminek, které spolu s námi otestovaly rybí tuk OmegaMarine Family. Jak testování dopadlo?

Pozitivní účinky prokázány

Rybí tuk nabízí celou řadu benefitů. Podporuje funkci imunitního systému, přispívá k psychické pohodě, ke správné činnosti srdce a mozku a v neposlední řadě má také vliv na stav kostí a zubů.

Nová chuť i vůně

Naštěstí doby, kdy se rybí olej konzumoval napřímo ze lžičky, jsou ty tam. Doplněk stravy OmegaMarine Family jsou žvýkací kapsle ve tvaru rybičky, které jsou slazené přírodním sladidlem ze stévie, zcela bez rybího odéru.

 

Barevné rybičky na každý den

A jak dětem rybičky s rybím tukem chutnaly? I když byla tobolka naplněná rybím olejem, nebyla tato chuť vůbec znát. Některým trochu vadila pachuť z umělého obalu, ale stále lepší, než chuť rybí. Už po několika užitích pociťovali zlepšení imunitního systému, více energie a dokonce i zlepšení zraku a soustředění.

 

 

Recenze našich uživatelek

Monika H. (monikaha) ID 189597

Doplněk stravy OmegaMarine Family testujeme celá rodina  a jsme nadšeni!!! Přestože se snažíme jíst zdravě a zařazujeme do jídelníčku často ovoce a zeleninu, byli jsme rádi, že můžeme díky Mimibazaru otestvat zdarma výživový doplněk Omega Marine Family. Velké rodinné balení obsahuje 360 Omega-3  kapslí, kapsle bereme každé ráno po 2 kouscích, rybičky mají krásný tvar a úžasnou tutti fruti chuť, takže s přijímáním nemají problém ani dcerky. Po cca 2 měsíčním užívání se celkově lépe cítím, snížil se mi krevní tlak, dcerkám se zlepšila imunita, protože byly neustále nachlazené a nyní jsou bez rýmy a kašle. 

Kapsle nám chutnají, prospívají našemu zdraví, posilují imunitní systém, pomáhají udržet zdravou kůži, zlepšují zrak a uvolňují napětí ve svalech.

Moc děkujeme, kapsle doporučujeme všem a určitě budeme v užívání pokračovat i nadále.

Yva P. (yva) ID 6246

OmegaMarine Family - Testujeme

Do testování jsem se přihlásila hlavně kvůli synovi (15 let), který díky těžkému autoimunitnímu onemocnění nesmí užívat běžné imunostimulanty. Zkoušíme proto vše, co by mohlo snížit jeho relativně vysokou nemocnost v období od podzimu do konce jara. Nějaká forma "rybího tuku" nám byla doporučena lékaři k vyzkoušení

Druhým důvodem je potom dcera (13 let), která, jakožto narozená ve znamení ryb, naprosto odmítá vložit jakoukoliv rybu do pusy, protože přece není kanibal, že...

Velké balení OmegaMarine Family (360 kapsliček ve tvaru rybky) při dávkování 2 ks/den vydrží pro obě děti na tři měsíce, což už je doba, která by účinky měla dostatečně prokázat.

Zatím hodnotím veskrze kladně formu podání, mé velké děti se chovají jako batolata a s žebravým "můžu rybičku?" se několikrát denně dožadují zvýšení dávek. Prostě jim Tutti-frutii ryba chutná a zobou je místo bonbonů. I ta zarytá nekanibalka ;-)


Anežka B. (anešis)
 ID 188117

Jsem ráda, že jsem se mohla zůčastnit testování doplňku stavy OmegaMarine Family.

Chtěla jsem doplněk vyzkoušet já (43let) a také jsem jej chtěla po svou dceru (8 let).

Dcera bohužel jí velmi málo ovoce a zeleniny a já bych tímto doplňkem ráda posílila její imunitní systém, protože v zimním období mívá často rýmu a kašel.

U sebe pozoruji poruchy paměti a to tak, že si nemůžu najednou vzpomenout na jméno známého herce, příjmení kamarády, název známého filmu atd. Později, kdy už to nepotřebuji vědět si nakonec vzpomenu, ale ve chvíli kdy to právě potřebuju mě má paměť zradí. Jsem zvědavá jestli s tímto mi Omega-3 pomůže.

Měla jsem očekávání tvrdých cucacích tobolek, ale OmegaMarine Family jsou měkké kapsle ve tvaru rybičky s tekutým obsahem. Jejich vůně je ovocná tuti fruti a barva zlatá. Po vložení do úst cítíte ovocnou chuť. Možná trochu chemickou, ale to se zdá jen na začátku. Po chvilce ale praskne obsah kapsličky a vy máte na jazyku tekutinu u které jen z kraje a jen lehce cítíe příchuť rybího tuku a máte pocit, že v ústech se vám vylil olej.Pak je už chuť neutrální a na jazyku už zůstane jen lehký pocit škrobu. To jsou pocity při užití prvních kapslí. Pak si na chuť člověk lehce zvykne.

Dceři kapsle nechutnají. Měla užívat dvě denně, ale sníst dvě po sobě je pro ni nemyslitelné. Tak má jednu ráno a jednu večer. I když je užívá už týden pořád je to pro ni problém. Ale snad si zvykne. Pro mě je to ideální způsob jak dodržet svou denní dávku Omega 3.

Gabriela L. (Lennie) ID 11381

OmegaMarine Family - testování

Přihlásila jsem nás k testování, protože jsem zkoušla rybí tuk (tekutý), hojně v televizi propagovaný, a všichni se šklebili a odmítali ho...

Kapsle jsou příjemně voňavé, chuťově přijatelné - mají sice trošku umělou tutti frutti vůni, ale opravdu lepší, než to tekuté, mají vzhled rybiček. Starší dcery 16 a 11 let si je berou pravidelně a dobrovolně, nejmladší 4 roky ani za nic. Nenutím, jen vždycky nabídnu. Je jich v balení 360ks. Dle složení neobsahují lepek, ani žádná barviva. Jsou vhodné pro děti i dospělé, tak je zkusíme i my dospělí, ať vidíme, jestli nám začne paměť fungovat lépe :)

 

Kapsle už jsme využívali, malou jsem nepřesvědčila, aby je ochutnala. 

Starší dcery po dobu užívání ani ted po využívání nebyly nemocné, zda je to vlivem rybiček nedokážu posoudit. Manžel a já fungujeme co se týče paměti stále stejně.

Děkuji za možnost vyzkoušení.

Marcela S. (Makrelina) ID 141549

Samotné kapsle - rybičky mají velice sladkou chuť. Myslím, že dospělý by zvládnul i méně sladkou příchuť.

Syn ale má rybičky rád, sám se připomíná, když mu někdy ráno zapomenu dát.

Takže tohle oceňuji, že kapsle nemá žádnou rybí příchuť. To bych do syna nedistala.

Velikost kapslí je také vyhovující. Nejsou nijak velké, takže se bez problémů dají spolknout.

Jinak nemocnost ve školce syn přečkal jen s virózou s lehčím průběhem. Nevím, jestli na tom měly podíl tyto vitamíny. Ale určitě je dobré před zimou imunitu posílit. I například těmito vitamíny. Já je za naší rodinu doporučuji.

Alena V. (matali) ID 75482

Testování OmegaMarine

Přihlásila jsem se s dětmi do testování  Omega Marine family.

Já jsem kojící mamka 1,5 leté holčičky a mám další starší děti 13 roků chlapce a 11 roků dívku. Omega Marine family bereme druhý týden, já nemám žádný problém s chutí rybiček připomíná mi to zubní pastu Perličku co znám z mých dětských let a syn také nemá s užíváním žádný problém.Holčině rybičky nechutnají tak jsem druhý den navrhla jestli by si je nemohla zapíjet a od té chvíle s tím také nemá žádný problém. 
Kdysi jsem měla na vyzkoušení také od této firmy měsíční balení.

Nedokážu v tuto chvíli zhodnotit účinky, ale věřím v přínosnost, protože u nás moc ryby nejíme  pouze tak trochu rybí prsty občas a ve školní jídelně také moc ryby nemají.Minulý týden jsem se cítila vyčerpaně, protože jsem byla opět nastydlá a tak přišlo vhod začít zdravěji více ovoce a také s Omega Marine family, tento týden už se cítím v pořádku, dokonce jsme dnes byli s dětmi v plaveckém bazénu :-)
Snažím se nebrat žádné léky když ještě kojím malou. Někdy Paralen když se fakt cítím pod psa. Pouze mám doplněk stravy s Anýzem a fenyklem na podporu kojení a teď tedy "rybičky" jak jim tak říkáme doma.

Musím říct, že testovat jsem vydržela pouze já, můj syn už také zapomíná na "rybičky". Chřipkové období minulo tak není už takový důvod a paprsků sluníčka přibylo....Je mu třináct a už si tolik nenechá mluvit do duše. 

Já nezapomínám, protože stále kojím tu naši malou, která, i když má 22 měsíců, se kojení nechce jen tak vzdát. 
Myslím, že tím,že beru "rybičky" dělám dobře nám oběma. Vigantol co jsem dříve malé dávala už není k sehnání a stávalo se, že nám stekl z prsa a bylo po vitamínu a  tady je navíc i vitamín A a E. Jsem ráda, že něco dělám i pro své zuby a kosti přece jen jsem starší mamka už je mi 44  roků tak myslím, že je to kojení větší zátěž pro tělo. Tak je budu brát i dále.Dcerka 11-ti letá, té moc nechutnala chuť  "rybiček" tak je ze začátku zapíjela, ale také už na ně nevzpomene, cítí se fit a myslí, že je nepotřebuje. Byla bych raději kdyby je brala, protože za poslední dobu rychle vyrostla a má už nohu skoro jako já, dokonce jsme si koupily stejné boty nedávno i stejnou velikost :-).

 

Monika J. (Monca82) ID 56456

Do testování rybího tuku OmegaMarine jsem přihlásila svoje dvě děti, desetiletou dcerku a sedmiletého syna. Dcerka chodí do šesté třídy. Je to velmi chytrá a šikovná holka, školní výsledky tomu bohužel neodpovídají. Největším problémem je časté zapomínání a nesoustředěnost, takže se jedničky za písemky mísí s pětkami za zapomenuté domácí úkoly a nesplněné povinnosti. Rybí tuk nám byl už dříve doporučen dětskou lékařkou. Bohužel jsem nenašla formu přípravku, která by dceři vyhovovala. Kapsli neumí polknout a z oleje v tekuté formě se jí zvedal žaludek. Párkrát se i pozvracela a tak jsem jí přestala trápit. Na přípravek ve formě sladkých rybiček jsem narazila na internetu, od koupi mě ale odradil způsob distribuce tohoto přípravku. A pak se naskytla možnost ho otestovat...

Minulý týden nám přišlo velké rodinné balení - 360 ks rybiček, které by mělo dětem vystačit na tři měsíce. Byla jsem zvědavá na dcerčinu reakci. Bohužel, slzy do očí ji vehnal už jenom pohled na siluetu rybičky na obalu. Zatímco syn se okamžitě dožadoval první dávky, dcera jenom s velkým odporem strčila svojí rybku do pusy. A pak dvě minutý předváděla, jak jí nejde polknout, jak je hnusná a jak jí musí zapít asi litrem vody. A syn si zatím řekl o druhou...

K samotné formě a chuti přípravku nemám výhrady. Voní umělou vůni Tutti-frutti, která mi nijak nevadí. Chuť je nasládlá, taky spíše umělá. Samotného oleje není v kapsli mnoho a je bez chuti a bez zápachu. Věřím, že dítě, které nemá s rybím olejem špatnou zkušenost, se této formě přípravku bránit nebude. U nás zatím baští jenom syn, dáva si je ráno k snídani a sám si hlídá a dožaduje se své denní porce. Dceru nenutím. Jsme domluvené, že si může dvě denně vzít, kdyby chtěla.

Romana J. (juhelka) ID 133888

Testovaní OmegaMarine Family

Obdržela jsem se synem jedno balení OmegaMarine k vyzkoušení.

Tobolky mají tvar rybiček, vůně není nepříjemná, chuťově je poznat, že tobolky obsahují rybí tuk, nedoporučuji kousat. Syn, 12 let, je kardiak a dále má diagnostikováno ADHD, poruchu koncentrace, chování a specifické poruchy učení. Je dlouhodobě medikován, stav před užitím tobolek odpovídal diagnózám. 
V průběhu užívání doplňku stravy nebyla pozorována výrazná změna v chování či soustředění, stav byl víceméně stabilní, i když některé dny byl opravdu vzorný, ve škole i doma.

U sebe jsem zpozorovala zmírnění pocitů únavy, u obou pak zlepšení kvality nehtů a vlasů, zejména lesk. 
Od užívání tobolek nečekejte zázrak, ale drobné změny ano.

 

jarmila š. (jarla) ID 263223

Před pár měsíci jsem byla vybrána k testování doplňku stravy OmegaMarine Family,

pro své syny (13 a 16 let) .

Balíček dorazil velmi rychle.

Balení 360 kapslí krásně pokryje 3 měsíce testování.

Doplněk/vitamín ve tvaru rybičky nám přišel vtipný, jedná se o tobolku plněnou olejem.

Na tobolce synům vadilo ta umělá chuť, vzhledem k tomu,že jsou to žvýkací tablety

tak olej, který z nich při žvýkání vytékal, jim vadil ještě více, umělá pachuť po tobolce

v puse přetrvávala i po polknutí oleje ze kterého byla cítit (logicky) rybina.

Nemyslím si, že by synáčci byli nějak rozmlsaní, ale tohle jim prostě nechutnalo, 

poté, co jsem vyzkoušela i já, se jim ani nedivím, také jsem nebyla,

především z chemicky umělé chutě nadšena.

Nakonec si to vyřešili tak, že nekousali, ale rozhodli se, že bude lebší když tobolku rovnou polknou.

Po dobrání jsem si nevšimla žádné změny - ani k lepšímu, ani k horšímu.

Jsem ráda, že byla možnost tento doplněk vyzkoušet, ale kupovat jej nebudu,

nejsem příznivcem umělých chutí.

Děkuji za možnost testování, nejsem si jistá, že se tahle recenze bude líbit,

nicméně.....takhle to prostě vnímáme a cítíme.

alena v. (ani) ID 13240

Rybičky jsem chtěla testovat hlavně u syna 11 let.

Bohužel, neprošli. Vůbec mu nechutnali. Nechtěl je. Tak jsem je vyzkoušela i já a tedy, přiznám se, že se mu ani nedivím. Chuť rybiček není dobrá. Je moc umělá, chemická... Čekala jsem, že budou něco jako gumové medvídky, tedy, že mi do pusy nevyteče rybí olej...

Nakonec je vzala na milost dcera, 14 let. Ji tolik chuť rybiček nevadila, ale raději je polykala celé. Snad budou tedy přínosem aspoň pro její zdraví. Zdá se mi trošku klidnější a víc soustředěná při učení. Je studentkou víceletého gymnázia

Tento doplněk stravy je určitě kvalitní, ale bohužel chuť a konzistence vychytáná moc není. Přitom je cílová skupina hlavně děti.

 

Kategorie