Zobrazit přihlášovací formulář

Testování HIPP příkrmů

Testování HIPP příkrmů

Děkujeme, že jsme se mohli zůčastnit tohoto testování. Měli jsme možnost objevit nové výrobky, které jsme zatím neochutnali. Můj syn má 16 měsíců a musím říct, že je to velký jedlík a oproti sestřičkám sní opravdu vše a s radostí hned vše ochutnává. Takže nebyl příkrm, který by mu nechutnal. Ale postupně. 

Ovocné kapsičky - máme moc rádi, velmi praktické na cesty. U nas jediný problém, že jsme schopni spořádat 2 kapsičky k jedné svačince. Ale to je stejné u téměř všech výrobců. 

 

Tyčinky - tak ty jsem nejdříve ochutnala i já. Zajímalo mě, jak chutnají a zda nejsou moc sladké. Za mě super, cítila jsem pouze usušené ovoce a tyčinky opravdu nebyly přeslazené, jako mnoho konkurenčních výrobků. Malému také velmi chutnaly a byl rád, že může mlsat něco obdobného jako jeho starší sestřičky. Výhodu také vidím v tom, že tyčka drží hezky pohromadě a tak jsem drobky nemusela sbírat po celém bytě. 

Polévky a hlavní chody. Snědl vše bez problémů a schutí. Sice již jí i normalní jídla, která vařím pro celou rodinu, ale v nouzi vždy ráda vytáhnu nějakou skleničku. A zatím mu nedělá žádný problém, že kupované příkrmy jsou více bez chuti. Nejvíce mu chutnali špagety v plastové mističce, tak to brečel, že chce ještě. Malou nevýhodu vidím ve tvaru plastové mističky - přišlo mi, že se lépe jí z kulatých tvarů než ze srdíčka. Ale zase po vymytí máte krásnou nádobku na hraní pro děti do kuchyňky či na písek. 

 

Co se týče ovocných šťáv, tak jsem také nejdříve ochutnala i já. Opět jsem měla radost, že chuť byla opravdu přírodní bez sladidel. Starší dcery chtěly strašně ochutnat, ale jim to už moc nejelo. Malému chutnala více jablíčková příchuť než mrkvová, ale vypil vše. 

Jsem moc ráda, že jsme se mohli zůčastnit testování a výrobky všem doporučujeme. 

 

Maminka Veronika s Fanouškem 

 

0.0
Publikováno , přečteno 599x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie