Zobrazit přihlášovací formulář

Testování HIPP příkrmů

Testování HIPP příkrmů

Se dvěmi dětmi se nenudíte. To vám potvrdí každá máma. A občas vám bodne, když nemusíte vařit a někdo to obstará za vás :) 

Balíček od Hippu na testování nám přišel v pondělí, ovšem my byli celý den pryč. Během pondělí Samík dostal teploty. V úterý během dopoledne jsme rychle skočili na poštu (máme to 100m od domu) a balíček přinesli domů. 

Popravdě nečekala jsem, že v průběhu testování mi Samík onemocní. Bohužel mu vyskočily vysoké teploty. Takže jsme s testováním začali až ve čtvrtek. U doktorky jsme zjistili, že má aftózní stomatitidu. 

V návaznosti na nemoc jsem se rozhodla poprvé zkusit krémovou bramborovou polévku, jelikož jídlo s kousky by pro něho nebylo to pravé. Byla jsem velmi mile upravená nejen konzistencí ale i chutí. Samuelkovi polévka velmi chutnal. Ani já když jsem nemocná tak nemám na nic chuť, tak jsem měla strach, aby mu chutnalo. Snědl vše do poslední lžičky a já byla ráda, že jsem do něho něco dostala. Další den rajčatovou a s ní nebyl taky problém, až na ten nepořádek okolo :)

V tomto směru musím chválit i kapsičky. Opět to bylo jedno s dalších jídel, které mi neodmítl při jeho stavu. Hlavně se mi líbí různé kombinace, které mohl vyzkoušt (mango s marakujou, jablíčko s banánem a malinami nebo mirabelku s broskví). Kvalitou je u nás hipp od začátku jasná volba a popravdě, nebojte se připlatit a budete si jistí, že vaše děti jí to správné.

Hlavní jídlo Samuel zkusil až jsem věděla, že afty jsou pryč a on si pochutná. S těstovinami ani špagetami neměl sebemenší problém a vše snědl do poslední lžičky. Moc ráda tyto jídla opět koupím, jelikož jejich skladování není náročné a pokud nestihnu uvařit, hodí se.

Bála jsem se aby skleničky s jídlem u něho ještě prošly, ale opět vše snědl a neprotestoval. Velmi skvělou volbou na svačinku je i hipp tyčinka. U nás měla úspěch už před testování a ani během testování se nic nezměnilo.

Každé jídlo jsem vždy ochutnala a občas bych mu to raději já snědla. Hipp výrobky se vyplatí kupovat. Možná se někomu bude zdát jeho cena vysoká, ale já si za kvalitu ráda připlatím a věřte, že i vaše děti to ocení a jídla jim budou chutnat. 

Děkujeme vám za možnost testovat hipp a za přečtení článku. Pokud budete mít dotazy, napište, ráda odpovím...

K.

0.0
Publikováno , přečteno 607x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie