Zobrazit přihlášovací formulář

Testování Hipp

Testování Hipp

Příkrmy

Nejprve dcerka zkusila příkrmy srdíčka, byly dvě a obě byly chutí skvělé. Nezbylo nic a ještě pochybělo. Srdíčka jsou moc fajn, že se mohou přihřívat v mikrovlnné troubě, nevýhodou je to, že srdíčku chybí víčko, tudíž pokud dcerka nedojedla, musela jsem obsah srdíčka přendat do jiné krabičky.

 

Příkrmy, které byly ve skleničkách, dcerka okusila na večeři, šlo o bramborovou polévku a rajčatovou. 

Jídla byla moc chutná a výborně vychucená, i přesto že neobsahovaly sůl. Hrudky v jídle byly tak akorát a dceři nečinily problém.

Ovocné kapsičky

Další pochoutkou byly ovocné kapsičky, ty známe a rádi je kupujeme. Dcera kapsičky doslova zblajzla, když jsme byli na výletě u babičky. Přesnídávky jsou úžasné hladké a dobré je to, že obsah je směsí různého ovoce.

Pitíčka

Džusy ve skleničklách jsem dětem naředila do skleniček s vodou. Dcera, jelikož doposud pije jen vodu, tak tomu tentokrát moc nedala, není zvyklá na sladkou chuť pití. Tříleťák však dopil vše za ni, má sladké pití rád a to od Hipp mu obzvlášť chutnalo.

Ovocné tyčinky

Jedinou fotku, kterou nemám a je to pochopitelné, je foto ovocných tyčinek. Děti se o ně doslova popraly. Tyčinky byly lisované ovoce v jedlém papíře. Měla jsem možnost od Timejky ždibínek ochutnat a vůbec se dětem nedivím, že na mě nezbylo. Zdravé mlsání, to já můžu a dětem ráda dopřeji.

 

Testování jsem si s dětmi užila, ony ještě více. Hipp je pro mne zárukou vysoké kvality, vše bylo chuťově velice dobré a nenašli jsme jedinou chybičku. Poté, co jsem jednotlivé produkty našla v obchodě, jsem byla mile překvapena i cenou. Ceny jídla jsou adekvátní kvalitě a troufám si říct, že jsou dostupné všem, kteří chtějí pro děti jen to dobré.

 

Děkujeme!

0.0
Publikováno , přečteno 635x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie