Zobrazit přihlášovací formulář

Testování pytlíků Wrap Up

Testování pytlíků Wrap Up

Velmi mě potěšila možnost otestovat si pytlíky na pečivo Wrap Up, a to zejména proto, že už nějakou dobu pátrám po způsobu, jak dobře skladovat pečivo, aniž by hned ztvrdlo, zapařilo se a následně zplesnivělo.

Pytlíky mám ve dvou velikostech. Ten menší je ideální na rohlíky, housky a větší potom na chleba nebo bagety, samozřejmě taky podle toho, kolik čeho člověk momentálně doma potřebuje.


Nejdřív jsem zkusila rohlíky. Musím říct, že nejraději mám své pečené a ty vydrží déle. Oproti igelitovému sáčku nejsou „mokré“. Ve srovnání s papírovým sáčkem v chlebovce bych řekla, že je to srovnatelné. Druhý den již trošku vysychají. Ale po pravdě, není prostě nad čerstvý rohlík. Téměř žádný již další den nebude prostě tak dobrý, ať je uložený v čemkoli.

Co se týče chleba, tak tam je moje spokojenost s Wrap Up pytlíkem větší. Na chleba je opravdu jak dělaný. Vydrží pár dní, po plísni ani památka a přirozeně vysychá. Což vidím pak i jako výhodu, že ho můžeme použít i pro zvířátka)))

Ideální by bylo rovnou do pytlíku i přímo nakupovat (pokud nám to obchod umožní). Jelikož ale není pytlík průsvitný, tak úplně nevím, jak by u kasy počítali třeba housky a také pak vidím trošku problém s hygienou, když musí prodavačka pytlík otevřít a podívat se do něj…

Celkově ale dávám Wrup up pytlíku určitě plusové body, je to totiž super ekologičtější varianta než obyčejný igeliťák a svým veselým a krásným designem může vylepšit den nejen mě, ale i mému okolí při nákupu.

 

0.0
Publikováno , přečteno 679x

Kategorie