Zobrazit přihlášovací formulář
.()

Wrapáček

Wrapáček

Dostala jsem možnost vyzkoušet dvě velikostí Wrapáčků. Slyšela jsem o něm už dříve, ale nechtěla jsem ho objednávat bez prohlédnutí a take jsem si myslela, že se během dovolené podívám přímo do prodejny do Frýdku-Místku a vyberu si na místě. Vzhledem k trochu podivnému létu se nakonec Frýdek-Místek nekonal a já jsem opravdu ráda, že si ke mně Wrapáček našel cestu.

 

Pečivo je pro mě velké téma, od letošního jara téměř nejím kupované pečivo, peču rohlíky a housky jako na běžícím pásu doma. Vzhledem k prázdninovému provozu naší domácnosti teď vůbec nekupujeme chleba, jeho období nastane s nástupem podzimu, svačin a hustých zeleninových polévek. Otestovala jsem tedy jen menší sáček s levandulovým dekorem na housky. Vyzkoušela jsem už balení do utěrky bavlněné, lněné, nicméně výsledky nebyly nijak uspokojivé. Pečivo uložené v bavlněné ošatce a zabalené v utěrce prostě ráno už nebylo dobré. Zkusila jsme i ráno vyndat zmrazenou housku, ale přišlo mi divné mazat dítěti mokrou housku k svačině. Nemám ráda mikrotenové sáčky a tak je používám jen pro mrazení potravin. 

 

Wrapáček je skvělý. Rohlíky i housky byly druhý den dobré a chutné. Skvělé je, že ráno snídáme dobré pečivo a bez brzkého vstávání. Moc se mi líbí jednoduchá manipulace s pytlíkem a snadná zavíratelnost. Nenechávám děti krájet si pečivo samotné, proto bude skvělé vložit nakrájený chléb do sáčku a odeberou si dle potřeby. A popravdě sáček položený na kuchyňské lince v krásném dekoru vypadá opravdu moc dobře. Sáčky Wrap-Up opravdu doporučuji a těším se, až si pořídím nějaké další.

5.0
Publikováno , přečteno 1684x

Kategorie