Zobrazit přihlášovací formulář

Recenze Sluníčka

Recenze Sluníčka

Po prohlednutí zaslaných nových Sluníček, bych současnou podobu časopisu zhodnotila spíše pozitivně. V téhle formě bych řekla, že je spíše pro děti 5-6let. Časopis obsahuje stále spoustu reklam, kterými by dětský časopis mohl více šetřit.

Líbila se mi, strana pracujte z dětmi (č.11/18), přivítala bych častěji naučnou část o zvířatech, rostlinách, přírodě, zemi. Například časopis Méďa Pusík měl vždy jednoduchou formou popsané nějaké zvířátko. Snažila jsem se tuto dvoustranu pokaždé přečíst a naučit dcerku něco nového o daném zvířátku.

Dále se mi ve Sluníčku líbí zapojení příběhů do plnění úkolu. Vždy jsme tyto příběhy přeskakovaly, jelikož dcerka chtěla v časopise plnit pouze úkoly.

Další  z pozitivních změn je Skrývačka, která nahradila Nesmyslov. V Nesmylově toho bylo přehněně mnoho, ve Skrývače nám lépe vyhovuje pevně daný počet nesmyslů.

Také jsem ocenila dvoustranu o tvoření (Ježkův pelíšek 11/18, Betlém 12/18).

Z konkurenčních časopisů kupuji dceři Meďu Pusíka, který je z mého pohledu lépe ilustrovaný. A také kupujeme Puntík, tady bych upozornila na to, že je celý tištěný na tvrdém papíře a bez reklam (kromě přebalu a poslední strany).

0.0
Publikováno , přečteno 430x

Kategorie