Zobrazit přihlášovací formulář

Testování kapslí na praní Persil expert 4 v 1

Testování kapslí na praní Persil expert 4 v 1

Jako maminka dvou malých dětí jsem měla radost, že jsem dostala možnost testovat prací kapsle Persil expert 4 v 1. Tekutý Persil znám a řada ho používám už dlouho. 

Když mi balíček přišel, kapsle voněly i přes obal. Pro mě je vůně kapslí moc příjemná. Prádlo voní i po vyprání a to mám moc ráda. Dávkování je opravdu jednoduché, hodím do bubnu pračky a hotovo. U těchto kapslí jsem nezaznamenala, že by se někdy špatně rozpustily nebo zůstaly na dvířkách pračky ( to se mi občas stávalo u jiných pracích kapslí). 

Na co jsem se ale chtěla především zaměřit byla prací síla. U nás jsou různě odolné skvrny na denním pořádku, tak jsem zkusila vytipovat alespoň pár takových, se kterými bývá problém. 

Kakao na bílém tričku, krev ( na fotkách na růžovém tričku) a dětské ponozky světlé barvy, v nichž se běhalo celý den ve školce i venku (syn je měl v otevřené botičce, takže špína pěkná) 

Schválně jsem věci nedávala do jiných odstraňovačů skvrn, žlučového mýdla a podobně a prádlo bylo prané nejdříve po dni, takže skvrny zaschlé. 

Persil mile překvapil, kakao perfektně zmizelo, z krve sice je vidět nepatrný flíček, ale myslím, že na zaschlé velké skvrny to byl skvělý výkon a ponožky také vypadají dobře. A to bylo vše prané na 30 stupňů, což je taky dost důležité. Odstranit skvrnu z bílého a světlého prádla, to bývá obecně problém. Takže za mě, Persil je silák. :-)

0.0
Publikováno , přečteno 39x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie